ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ένταση και μικροεπεισόδια λίγο πριν την ολοκλήρωση του συλλαλητηρίου για τη μνήμη του Αλ. Γρηγορόπουλου

15:11 - 06 Δεκ 2013 | Ειδήσεις
Ένταση και μικροεπεισόδια σημειώθηκαν στο μαθητικό συλλαλητήριο που πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Αθήνα με αφορμή τη συμπλήρωση πέντε χρόνων από τη δολοφονία του Αλεξάνδρου Γρηγορόπουλου, λίγο πριν την ολοκλήρωσή του.

Συγκεκριμένα, οι διαδηλωτές φτάνοντας στα Προπύλαια, απ’ όπου είχε ξεκινήσει η πορεία στις 12:30, άρχισαν να πετούν προς τις αστυνομικές δυνάμεις μπουκάλια, πέτρες και νεράντζια, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να απαντήσουν με τη ρήψη δακρυγόνων.

Μαθητές, εργαζόμενοι στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, μέλη αντιφασιστικών και αντιεξουσιαστικών κινημάτων συγκεντρώθηκαν στα Προπύλαια στις 11 το πρωί για να τιμήσουν τη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, ο οποίος δολοφονήθηκε πριν από πέντε χρόνια στα Εξάρχεια σε ηλικία 15 χρόνων από σφαίρα ειδικού φρουρού.

Ακολούθως συγκρότησαν πορεία η οποία δια μέσω της οδού Σταδίου κατευθύνθηκε προς τη Βουλή και στη συνέχεια προς τα Προπύλαια.

Πρόθεση των διαδηλωτών είναι να παραμείνουν εκεί ώστε να συμμετάσχουν και στο συλλαλητήριο που θα γίνει στις 6 το απόγευμα.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.