ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Επισκόπηση Τύπου

12:06 - 09 Δεκ 2013 | Ειδήσεις
Επισκόπηση Τύπου

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: Ύπουλο παιχνίδι από την τρόικα

Η εφημερίδα γράφει "ήταν λίγα λεπτά πριν από τα μεσάνυχτα του Σαββάτου και στο βήμα της Βουλής βρισκόταν ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. Ακριβώς εκείνη τη στιγμή η τρόικα ενεργοποιούσε, μάλιστα μέσω twitter, ακόμη ένα ύπουλο σχέδιο κατά της Ελλάδας. Ακόμη ένας εκβιασμός ο οποίος αιφνιδιασμέ την κυβέρνηση και «μιλούσε» για επιστροφή της τρόικας τον Ιανουάριο, βρισκόταν σε πλήρη εξέλιξη".

ΕΘΝΟΣ: Τελεσίγραφο για τους γιατρούς ΕΟΠΥΥ

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "νομοθετική ρύθμιση με βάση την οποία οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ θα κληθούν να επιλέξουν μεταξύ της αποκλειστικής απασχόλησης στον Οργανισμό και του ιδιωτικού ιατρείου προωθεί με διαδικασίες-εξπρές το υπουργείο Υγείας".

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Οσιος Νείλος: Πλησιάζει ο ερχομός του Αντίχριστου!

Σύμφωνα με την εφημερίδα "η συγκλονιστική προφητεία προ τεσσάρων αιώνων που «φωτογραφίζει» το σήμερα".

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Οι νέες συντάξεις για όσους φύγουν το 2014

Η εφημερίδα γράφει "τα καθαρά ποσά σύνταξης μετά τις μειώσεις σε κύριες και επικουρικές. Παράθυρο για ευνοϊκό υπολογισμό από το ΙΚΑ σε όσους έχουν υποστεί μειώσεις μισθών".

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Σε 20 μέρες σώζεις ως 10 χρόνια

Σύμφωνα με την εφημερίδα "είκοσι μέρες απέμειναν προκειμένου 100.000 ασφαλισμένοι σε Δημόσιο, ΔΕΚΟ, τράπεζες, ΙΚΑ, ΟΑΕΕ και ΕΤΑΑ να αναγνωρίσουν από 2 έως 5 πλασματικά έτη, για να συνταξιοδοτηθούν ως και 10 χρόνια νωρίτερα και να γλιτώσουν τα 62 με πρόωρη ή τα 67 έτη με πλήρη σύνταξη".

ΕΣΤΙΑ: Η πρότασις ΙΟΒΕ για την φορολογία

Η εφημερίδα τονίζει ότι "οι αναγνώστες της «Εστίας» έχουν κατ΄επανάληψιν διαβάσει το όνομα Paul Kircchof. Πρόκειται για τον Γερμανό καθηγητή του Πανεπιστημίου της Χαϊδελβέργης, πρώην συνταγματικό δικαστή και στενό συνεργάτη της Αγγελα Μέρκελ προ της ανόδου της στην εξουσία, τον Σεπτέμβριο του 2005".

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: Μάθημα βίας σε 15χρονα

Σύμφωνα με την εφημερίδα "«Σου άλλαξε η μάνα σου το βρακί σου; Εφαγες το πρωινό σου; Θα σε γ... όλοι οι Αλβανοί του τμήματος»: αυτά άκουγε ο Παναγιώτης, αριστούχος μαθητής της Α' Λυκείου από τους ΜΑΤατζήδες στην κλούβα κατά τη μεταφορά του από τα Προπύλαια στη ΓΑΔΑ. Είναι ένας από τους 9 ανήλικους που συνελήφθησαν βίαια και αναίτια την Παρασκευή, στη διαδήλωση για την επέτειο της δολοφονίας του Αλ. Γρηγορόπουλου".

ΤΑ ΝΕΑ: Ολο το νομοσχέδιο

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "το τελικό κείμενο του νομοσχεδίου για τον ενιαίο φόρο ακινήτων παρουσιάζουν σε ειδικό ένθετο σήμερα «ΤΑ ΝΕΑ»: σύμφωνα με αυτό, οι ιδιοκτήτες θα πληρώσουν από 2 έως 13 ευρώ το τετραγωνικό μέτρο για τα ακίνητά τους. Προβλέπεται μία σειρά εξαιρέσεων και ευνοϊκών ρυθμίσεων για ανέργους, πολυτέκνους και αναπήρους, ενώ ο υπολογισμός του φόρου θα γίνει με τις ισχύουσες αντικειμενικές τιμές των ακινήτων, που σε πολλές περιπτώσεις είναι πολύ μεγαλύτερες από τις εμπορικές αξίες ".

Kontranews: Η Μέρκελ πιο επικίνδυνη από τον Χίτλερ

Η εφημερίδα τονίζει "έχει ήδη αλώσει ολόκληρη την Ευρώπη, χωρίς όπλα και βία βαφτίζοντας την πλήρη κατάκτηση των ευρωπαϊκών χωρών σαν... σωτηρία!".

NEWSBOMB: Σεξ, ψέματα και ξύλο στην ΕΥΠ

Σύμφωνα με την εφημερίδα "η ιστορία θα μπορούσε να γίνει και σενάριο κατασκοπικής ταινίας με άκρως ερωτικό περιεχόμενο. Παρ΄όλα αυτά είναι πέρα για πέρα αληθινή".

ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Ακίνητα: Τσουχτερό και μόνιμο το χαράτσι

Η εφημερίδα γράφει ότι "μετά από τρεις αναβολές, αύριο κατατίθεται στη Βουλή το νομοσχέδιο για τον Ενιαίο Φόρο ιδιοκτησίας Ακινήτων (ΕΝΦΙΑ), και η κυβέρνηση να βρεθεί ανάμεσα στα πυρά της τρόικας και βουλευτών ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, που δηλώνουν πως δε θα τον ψηφίσουν".

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: Τρόικα: Παιχνίδι τακτικής με το ελληνικό πρόγραμμα

Η εφημερίδα τονίζει ότι "επικίνδυνα παιχνίδια τακτικής φαίνεται να παίζουν η Ευρωπαϊκή επιτροπή και η τρόικα πάνω στην αξιολόγηση και τη συνέχιση του ελληνικού προγράμματος, τοποθετώντας την κυβέρνηση «στη γωνία». Οι εταίροι συνδέουν πλέον ευθέως την επιστροφή των ελεγκτών με την επίτευξη της προόδου που εκείνοι επιθυμούν στις διαπραγματεύσεις και δεν δείχνουν να βιάζονται".

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.