ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η ατζέντα της ημέρας

11:28 - 17 Δεκ 2013 | Ειδήσεις

11:00 Ο Πρόεδρος της Βουλής Ευάγγελος Μεϊμαράκης, θα συναντηθεί με τον διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος Γιώργο Προβόπουλο, ο οποίος θα του επιδώσει την Ενδιάμεση Έκθεση της ΤτΕ για τη Νομισματική Πολιτική του 2013.

11:00 Συνέντευξη Τύπου της υφυπουργού Υγείας, Ζ. Μακρή, σχετικά με τη διαχείριση κονδυλίων στον ΕΟΠΥΥ.

12:00 Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, θα μεταβεί στο Μέγαρο της Παλαιάς  Βουλής για να απονείμει τα ετήσια Δημοσιογραφικά βραβεία του Ιδρύματος Προαγωγής Δημοσιογραφίας ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Β. ΜΠΟΤΣΗ.

12:30 Ημερίδα ΤΕΕ: «Διάλογος με τους φορείς για τη διαχείριση των αστικών στερεών αποβλήτων»   Η επιστημονική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην  Αθήνα (ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ), με ελεύθερη είσοδο.

15:00 Ο κ. Παπούλιας θα δεχθεί τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα.

- Συνεδριάζει η διαρκής επιτροπή οικονομικών υποθέσεων της Βουλής με θέμα ημερήσιας διάταξης: Συνέχιση της επεξεργασίας και εξέτασης του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Οικονομικών «Ενιαίος φόρος ιδιοκτησίας ακινήτων και άλλες διατάξεις» (5η συνεδρίαση- β΄ ανάγνωση).

- Δημοπρασία εντόκων γραμματίων (ΕΓΔ) τρίμηνης διάρκειας ύψους 1,0 δισ. ευρώ από τον ΟΔΔΗΧ.

- Ο γενικός γραμματέας του Υπουργείου Εξωτερικών, Πρέσβης κ. Αναστάσιος Μητσιάλης, μεταβαίνει στην Ουάσιγκτον, όπου θα έχει διαβουλεύσεις με τη βοηθό υπουργό Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, Πρέσβη κ. Βικτόρια Νιούλαντ. Κατά τη παραμονή του, ο γενικός γραμματέας θα έχει σειρά συναντήσεων με αξιωματούχους του State Department και εκπροσώπους της Γερουσίας, με τους οποίους θα συζητήσει  θέματα διμερών σχέσεων και διεθνείς εξελίξεις.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.