ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στα "πράσα" συνελήφθη για εκβιασμό ο πρόεδρος του Παίδων "Αγλαϊα Κυριακού"- Διαγράφηκε από τη ΝΔ

18:53 - 24 Δεκ 2013 | Ειδήσεις
Στα "πράσα" συνελήφθη για εκβιασμό ο πρόεδρος του Παίδων "Αγλαϊα Κυριακού"- Διαγράφηκε από τη ΝΔ
Εντείνεται ο προβληματισμός της κοινής γνώμης για τα πολλά "πρόσωπα" της διαφθοράς στη χώρα μας, μετά τη σύλληψη, την παραμονή των Χριστουγέννων, του προέδρου του Νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», Χάρη Τομπούλογλου, από άνδρες του τμήματος εκβιασμών της Ασφάλειας Αττικής.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο κ. Τομπούλογλου βρέθηκε με προσημειωμένο χρηματικό ποσό, ύψους 25.000 ευρώ, το οποίο ζητούσε εκβιαστικά από ιδιωτική εταιρεία καθαρισμού, προκείμενου να συνεχιστεί η σύμβασή της με το νοσοκομείο.

 

Ο συλληφθείς υπήρξε πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας, η οποία ανακοίνωσε άμεσα τη διαγραφή του από τα μητρώα μελών του κόμματος, για αντιδεοντολογική συμπεριφορά. Ήταν υποψήφιος στις εκλογές του 1996 και του 2004 στη Β΄ Αθηνών. Στις δημοτικές εκλογές του 1986, 1990 και του 1998, εξελέγη πρώτος Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Χαλκηδόνας. Στις δημοτικές εκλογές του 1994 ήταν υποψήφιος Δήμαρχος στη Νέα Χαλκηδόνα.

 

Από το 1989 έως το 1993 διετέλεσε Αντιπρόεδρος στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», ενώ την περίοδο 2005-2008 επανήλθε στο ίδιο νοσοκομείο ως μέλος του Δ.Σ. Το Σεπτέμβριο του 2012 εξελέγη εκ νέου πρόεδρος του Νοσοκομείου.

 

Εν τω μεταξύ, κάλεσμα προς το Ίδρυμα Αγλαΐα Κυριακού, το οποίο έχει διορίσει τον κ. Τομπούλογλου στη διοίκηση του νοσοκομείου, να τον "παύσει άμεσα από Διοικητή και να ζητήσει την παραίτησή του από τη θέση του ισοβίου μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου", απηύθυνε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος συνεχάρη  την Αστυνομία για την επ΄ αυτοφώρω σύλληψη του κ. Τομπούλογλου.

paidon241213

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.