ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΘΕΣγάλα-ΠΙΕΣ...Που; Παντού!

01:01 - 10 Ιαν 2014 | Συνεντεύξεις
ΘΕΣγάλα-ΠΙΕΣ...Που; Παντού!
Το στοίχημα της εγκατάστασης αυτόματων πωλητών διάθεσης φρέσκου παστεριωμένου γάλακτος φαίνεται ότι κερδίζει ο Συνεταιρισμός Αγελαδοτρόφων ΘΕΣγάλα-ΠΙΕΣ.

Μόλις χθες εγκαινιάστηκε ένας ακόμη αυτόματος πωλητής διάθεσης φρέσκου παστεριωμένου γάλακτος στην 110 Πτέρυγα Μάχης που βρίσκεται το αεροδρόμιο της αεροπορίας στην Λάρισα ενώ την ίδια στιγμή έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες για την τοποθέτηση ενός ακόμη μηχανήματος στην περιοχή Στρατιάς που είναι εγκατεστημένο το Στρατόπεδο της πόλης.

 

Σύμφωνα με παράγοντα του Συνεταιρισμού ο άμεσος στόχος είναι να εγκατασταθούν αυτόματοι πωλητές στις πιο πολυσύχναστες γειτονιές του Νομού αλλά και σε δημόσιους χώρους.

Στο πλαίσιο αυτό, μας επεσήμανε η ίδια πηγή, οι εξειδικευμένοι πωλητές που βρίσκονται σε καθημερινή βάση στους αυτόματους πωλητές, προκειμένου μεταξύ άλλων να διευκολύνουν και τον κόσμο στην παραλαβή του γάλακτος πραγματοποιούν τακτικά έρευνες όσον αφορά την γεωγραφική προέλευση των καταναλωτών που προσέρχονται στα καταστήματα. 

 

Η απήχηση του κόσμου στο εγχείρημα του Συνεταιρισμού, σημειώνει ο παράγοντας έχει πλέον ξεπεράσει κάθε προσδοκία. Είναι χαρακτηρηστικό ότι τα 9 καταστήματα-αυτόματοι πωλητές -δεν συμπεριλαμβάνεται το μελλοντικό σημείο στη Στρατιά- διαθέτουν καθημερινά πάνω από 6 τόνους γάλα.

 

Σε οικονομικό επίπεδο, εκτιμάται ότι ο τζίρος του 2013 θα ξεπεράσει τα 32 εκατ. ευρώ -πιθανολογείται ότι μπορεί να φθάσει και τα 35 εκατ. ευρώ- από 25 εκατ. ευρώ το 2012 και 16,5 εκατ. ευρώ το 2011.

 

 

 

 

 

 

 

 

Δέσποινα Καραγιαννοπούλου

Τελευταία τροποποίηση στις 12:41 - 10 Ιαν 2014
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.