ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Και τώρα τρέχουν και δεν φτάνουν: Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του Χ. Ξηρού

23:54 - 09 Ιαν 2014 | Ειδήσεις
Και τώρα τρέχουν και δεν φτάνουν: Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του Χ. Ξηρού
Δραπέτης και τυπικά θεωρείται πλέον ο Χριστόδουλος Ξηρός, για τον οποίο εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης, την Πέμπτη το βράδυ, μετά και την τυπική παρέλευση της ολιγοήμερης άδειας που είχε λάβει από τις φύλακες. Στην αντιτρομοκρατική καταθέτουν συγγενείς και φίλοι του Χριστοδουλου Ξηρού.

Στην Αθήνα, και ειδικότερα στην πλατεία Αττικής και την Κυψέλη, εστιάζονται οι έρευνες της αντιτρομοκρατικής για τον εντοπισμό του Χριστόδουλου Ξηρού. Ο 56χρονος φέρεται να επισκέφθηκε διαμέρισμα στην πλατεία Αττικής, ενώ πρόσωπο κλειδί φέρεται μια κοπέλα από την Ικαρία η οποία σύμφωνα με πληροφορίες διατηρούσε, τους τελευταίους μήνες, προσωπικές σχέσεις μαζί του.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ανιψιός του φέρεται να παραδέχθηκε ότι ήρθαν μαζί στην Αθήνα για να πάρουν μια φίλη του, ωστόσο στη συνέχεια ο Ξηρός εξαφανίσθηκε.

 

Εξηγήσεις στην αντιτρομοκρατική έδωσε και η αδελφή του Χριστόδουλου Ξηρού καθώς μια φίλη του, η οποία -όπως είπε - έχει να τον δει τρεις μήνες.

Μετά την κατάθεσή της η Iσπανίδα Αλίθια Ρομέρο Κορτές, σύζυγος του Σάββα Ξηρού, δήλωσε ότι δεν ξέρει που είναι ο δραπέτης αλλά -όπως είπε - "και να 'ξέρε δεν θα το έλεγε".

 

Στο μεταξύ, συνεργασία με τους υπουργούς Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης είχε το απόγευμα της Πέμπτης ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στη σκιά της παραβίασης από τον Ξηρό της ολιγοήμερης άδειας από τις φύλακες.

 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.