ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Για τις 27 Ιουνίου αναβλήθηκε η υπόθεση του Alter

11:20 - 17 Ιαν 2014 | Ειδήσεις
Δεκτή έκανε το δικαστήριο την ένσταση ακυρότητας του κλητηρίου θεσπίσματος στην υπόθεση του Alter με αποτέλεσμα να αναβληθεί για τις 27 Ιουνίου η δίκη στο Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων.

Με βάση τα παραπάνω το Δημόσιο καλείται να προσκομίσει αναλυτική κατάσταση των καταβληθέντων μισθών προς τους εργαζομένους του Alter κατά την επίδικη περίοδο καθώς και το βάσει των καταβληθέντων μισθών υπολογιζόμενο ποσόν του Φόρου Μισθωτών Υπηρεσιών, που έπρεπε να παρακρατηθεί από την εταιρεία.

Να σημειωθεί ότι οι δικηγόροι των κατηγορούμενων Γεωργίου και ΑνδρέαΚουρή υπέβαλαν την ένσταση, υποστηρίζοντας πως δεν είχε γίνει σωστός υπολογισμός του Φόρου Μισθωτών Υπηρεσιών με αποτέλεσμα να μην μπορεί να προχωρήσει η διαδικασία.

Όπως ειπώθηκε, το ποσό του 1.537.627, 72 ευρώ, που αναφέρεται στην κατηγορία, είχε υπολογισθεί με βάση τους μισθούς που όφειλε να καταβάλει η επιχείρηση βάσει των καταστάσεων εργασίας. Αυτό κατά τους συνηγόρους υπεράσπισης δεν είναι το πράγματι καταβληθέν ποσόν της μισθοδοσίας κατά την επίδικη περίοδο 1.2.2011 - 30.09.2011, αφού το κανάλι κατά το χρονικό αυτό διάστημα υπολειτουργούσε και οι εργαζόμενοι πραγματοποιούσαν απεργίες και επίσχεση εργασίας. 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.