ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η ατζέντα της ημέρας

11:12 - 23 Ιαν 2014 | Ειδήσεις

10:00 Συγκέντρωση της ΑΔΕΔΥ στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων όπου διεξάγεται σήμερα η δίκη του μέλους της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΑΔΕΔΥ, Παύλου Αντωνόπουλου, ο οποίος συμμετείχε στην απαγορευμένη από την αστυνομία συγκέντρωση με αφορμή την ανάληψη της Προεδρίας της Ε.Ε. από την Ελλάδα.
13:00 Συλλαλητήριο έξω από το υπουργείο Υγείας διοργανώνουν νοσοκομειακοί γιατροί και γιατροί του ΕΟΠΥΥ, από κοινού με τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο (ΠΙΣ), διαμαρτυρόμενοι για το νομοσχέδιο για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.
13.30: O Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας θα δεχθεί τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Κυριάκο Μητσοτάκη.
14.00: Συνάντηση του κ. Παπούλια τον γενικό επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης Λέανδρο Ρακιντζή.
18:30 Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος θα μεταβεί στη Θεσσαλονίκη όπου θα μιλήσει στο πλαίσιο της εκδήλωσης της πρωτοβουλίας «Relaunching Europe» της Ομάδας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο (Αποθήκη Γ., Λιμάνι Θεσσαλονίκης). Η εκδήλωση θα αναμεταδοθεί ζωντανά από την ιστοσελίδα του Ένα νέο ξεκίνημα για την Ευρώπη http://www.relaunchingeurope.eu/thessaloniki/
19:00 Ομιλία του υπουργού Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη στην επετειακή εκδήλωση της Attica Ventures στο Γκάζι (Κεραμεικός).
- Ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, εκπροσωπώντας την ελληνική προεδρία της Ε.Ε., θα μετάσχει στην Τελική Διάσκεψη «Για την Αντιμετώπιση των Ανισοτήτων στην Υγεία: Οικοδομώντας την Συνοχή και Ενδυναμώνοντας την Υγεία για την Ανάπτυξη πέραν του 2014», που γίνεται στις Βρυξέλλες

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.