ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Aύξηση χωρητικότητας του γηπέδου της Λεωφόρου από 16.000 σε 22.000 θέσεις

13:17 - 28 Ιαν 2014 | Ειδήσεις
Aύξηση χωρητικότητας του γηπέδου της Λεωφόρου από 16.000 σε 22.000 θέσεις
Το πράσινο φως έδωσε χθες το νομοσχέδιο που βγήκε σε δημόσια διαβούλευση από τον αναπληρωτή υπουργό Περιβάλλοντος, που επιτρέπει να αυξηθεί η χωρητικότητα του γηπέδου των «πράσινων» από 16.000 σε 22.000 θέσεις.

Συγκεκριμένα αναφέρει πως αυτό είναι εφικτό εφόσον ο αριθμός των πρόσθετων θέσεων δεν υπερβαίνει ως ποσοστό το 30% των υπαρχουσών θέσεων.

Το συγκεκριμένο νομοσχέδιο μετά τη διαδικασία της διαβούλευσης θα κατατεθεί στη Βουλή προς ψήφιση το πολύ σε δύο μήνες. Ήδη μελέτη για τις αλλαγές που πρέπει και πλέον είναι επιτρεπτό και από το νόμο να γίνουν στη Λεωφόρο έχει ανατεθεί σε αρχιτεκτονικό γραφείο και αναμένεται να είναι έτοιμη μέχρι τα τέλη Μαρτίου. Τα έργα θα χρηματοδοτηθούν από το κονδύλι της Περιφέρειας Αττικής, που έχει δεσμευτεί πως θα διαθέσει 7 εκατ. ευρώ για το «Απόστολος Νικολαΐδης» εφόσον εγκρίνει τις αλλαγές που θα προωθηθούν από τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού. 

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού αναφέρουν πως αν στο μέλλον υπάρξει πρόθεση και δυνατότητα κατασκευής νέου γηπέδου μπορούν να έρθουν σε συμφωνία με την Πολιτεία με βάση τους ισχύοντες νόμους και να προχωρήσει η υπόθεση. Αν, πάντως, δεν βρεθούν οι πόροι για κάτι τέτοιο, θα προωθηθεί η λύση της ανακατασκευής ή του εκσυγχρονισμού του «Απόστολος Νικολαΐδης».  

Τελευταία τροποποίηση στις 13:29 - 28 Ιαν 2014
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.