ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η ατζέντα της ημέρας

10:45 - 04 Φεβ 2014 | Ειδήσεις

9:30 Ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Νότης Μηταράκης θα μιλήσει στο συνέδριο «Global Capital Forum 2014 με θέμα: «Ελλάδα: ένας σταθερός επενδυτικός προορισμός». Το συνέδριο πραγματοποιείται στο ξενοδοχείο «King George Palace».

11.00 Συνεδριάζει υπό την προεδρία του Υφυπουργού θα συνεδριάσει στο υπουργείο Ανάπτυξης (Νίκης 5-7, 5ος Όροφος) η Ομάδα Υποστήριξης της Συντονιστικής Επιτροπής Εξωστρέφειας.

11.00 Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα κατά των φορολογικών προστίμων .

- Δημοπρασία εξάμηνων εντόκων γραμματίων του Δημοσίου από τον Οργανισμό Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους (ΟΔΔΗΧ)

11:00 Συνέντευξη Τύπου για τις προτάσεις της ΔΗΜΑΡ σχετικά με το νομοσχέδιο για την πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας και τον ΕΟΠΥΥ, θα παραχωρήσουν στα γραφεία του κόμματος (Αγ. Κωνσταντίνου 40), η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ , Κατερίνα Μάρκου, το μέλος της ΕΕ, Γρηγόρης Καραγρηγορίου και ο γραμματέας του Τομέα Υγείας του κόμματος, Χρήστος Μιχαηλίδης.

12:00 Συνάντηση υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα με την υπουργό Οικονομικών της Ελβετίας Eveline Widmer-Schlumpf. Μετά τη συνάντηση θα ακολουθήσουν δηλώσεις (Νίκης 5-7, 6ος όροφος).

15:00 Ο υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Κωστής Χατζηδάκης θα συναντηθεί με τον Επικεφαλής της Ομάδας Δράσης για την Ελλάδα (Task Force), Horst Reichenbach.

16:30 Ο δήμαρχος Αθηναίων, κ. Γιώργος Καμίνης, θα συζητήσει με τους μαθητές και διδάσκοντες, που συμμετέχουν στο Κοινωνικό Φροντιστήριο του δήμου Αθηναίων, επισκεπτόμενος το 18ο Γυμνάσιο και Λύκειο Αθηνών, στη συμβολή των οδών Ιωνίας και Ρως, κοντά στο σταθμό του Ηλεκτρικού Σιδηρόδρομου στον Άγιο Ελευθέριο.

Η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη αναχωρεί για την Κεφαλονιά προκειμένου να μετάσχει σε σύσκεψη με τους τοπικούς φορείς του νησιού, με σκοπό τον συντονισμό δράσεων για την αντιμετώπιση των λειτουργικών αναγκών, που προέκυψαν από τους σεισμούς και την προβολή της Κεφαλονιάς στο εξωτερικό ως ασφαλούς τουριστικού προορισμού.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.