ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Χαϊκάλης (ΑΝ.ΕΛ): "Δεν προσπάθησα να φοροδιαφύγω"

02:04 - 06 Φεβ 2014 | Ειδήσεις
Χαϊκάλης (ΑΝ.ΕΛ): "Δεν προσπάθησα να φοροδιαφύγω"
Σε λόγους πολιτικής σκοπιμότητας απέδωσε ο ηθοποιός και βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ, Παύλος Χαϊκάλης, τη δημοσιοποίηση του ονόματός του από το ΣΔΟΕ αναφορικά με την απόκρυψη ποσού της τάξεως των 55.000 ευρώ. Ο ίδιος, σε δηλώσεις του σε τηλεοπτικά δίκτυα, υποστήριξε ότι δεν απέκρυψε σκόπιμα το ποσό αυτό.

Ειδικότερα, ο κ. Χαϊκάλης ανέλαβε τις ευθύνες του για τη φορολογική παράβαση συνολικού ύψους 45.000 ευρώ, όπως είπε, (55.000 ευρώ αναφέρει το ΣΔΟΕ) για τη χρήση του 2007. Σύμφωνα με τον ίδιο επρόκειτο για δύο αποδείξεις, για διαφημιστικό σποτ στην επαρχία που όμως δεν παίχτηκε και εκ παραδρομής δεν κόπηκε το συγκεκριμένο τιμολόγιο.

 

"Δεν είναι προϊών ξεπλύματος μαύρου χρήματος" είπε, αναγνωρίζοντας ωστόσο ότι πρόκειται φορολογική παράβαση, υπογραμμίζοντας ότι δεν έγινε σκόπιμα. Όπως είπε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ έχει δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις στο ΣΔΟΕ εδώ και έξι μήνες και η αποσπασματική δημοσιοποίηση του ονόματός τους ενέχει πολιτική σκοπιμότητα. Επιπλέον ο κ. Χαϊκάλης ανέφερε ότι το 2007 είχε δηλώσει στην εφορία τα πολλαπλάσια έσοδα. "Δήλωσα 120.000 ευρώ και να κρύψω 15.000 το θεωρώ κουταμάρα",  είπε χαρακτηριστικά.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.