ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η ατζέντα της ημέρας

10:55 - 07 Φεβ 2014 | Ειδήσεις

09:00 Συγκέντρωση έξω από το ΣτΕ από εργαζόμενους στην τοπιική αυτοδιοίκηση, δημοτικούς αστυνομικούς και εργαζόμενους στο υπουργείο Πολιτισμού.

10:30 Συγκέντρωση στα Προπύλαια και έξω από το ΣτΕ από την ΟΛΜΕ.

11:30 Κηδεύεται η Τζένη Βάνου στο κοιμητήριο Νέας Σμύρνης

11:30 Ο αντιπρόεδρος της κΚυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, θα συναντηθεί στο υπουργείο Εξωτερικών, με τον υπουργό Εξωτερικών της Παλαιστινιακής Αρχής  Riad Al Malki. Μια ώρα μετά θα προβούν σε δηλώσεις προς τον Τύπο.

11:30 Ο υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Κωστής Χατζηδάκης θα συμμετάσχει στη συνάντηση που διοργανώνει το περιοδικό “Le Nouvel Observateur” με θέμα «Τολμήστε για τη Δημοκρατία», στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (Βασιλίσσης Σοφίας & Κόκκαλη). Ο κ. Χατζηδάκης θα μιλήσει στο πάνελ με θέμα «Επενδύσεις στην Ελλάδα: Είναι ορθή κίνηση;»

14:00 ο υφυπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Κούρκουλας θα συμμετάσχει ως ομιλητής σε στρογγυλό τραπέζι με θέμα «Ευρωσκεπτικισμός, Άνοδος της Ακροδεξιάς: Ποιος φταίει;» σε φόρουμ του γαλλικού περιοδικού Nouvel Observateur με θέμα «Τολμήστε για τη Δημοκρατία», το οποίο διοργανώνεται στο Μέγαρο Μουσικής με την ευκαιρία της Ελληνικής Προεδρίας.

17:00 Ο κ. Βενιζέλος θα έχει συνάντηση με τον Πρέσβη της Ισλαμικής Δημοκρατίας του Ιράν Benham Behrouz.

- Στην Ιταλία έως την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου ο  Αλέξης Τσίπρας, στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Ευρώπη ως υποψήφιος πρόεδρος της Κομισιόν.

- Ο υφυπουργός Εξωτερικών Κυριάκος Γεροντόπουλος, θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην επίσημη τελετή για την υιοθέτηση του νέου Συντάγματος της Τυνησίας, στην Τύνιδα.

- Ανοίγει η αυλαία των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων στο Σότσι. Την Ελλάδα θα εκπροσωπήσει στην τελετή έναρξης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.