ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Φουντώνει το μέτωπο των διοδίων – νέος πονοκέφαλος για το Μαξίμου

14:00 - 10 Φεβ 2014 | Ειδήσεις
Η σύλληψη του δημάρχου Ωρωπίων Γιάννη Οικονομάκου και των δύο αντιδημάρχων Βαγγέλη Λεμπούση και Χρήστου Τσεκρεζή για το χθεσινό εμπρησμό των διοδίων της Μαλακάσας με κατηγορίες για διατάραξη τάξης κλπ, στην οποία προχώρησε η ΕΛΑΣ ανοίγει νέο μέτωπο για την κυβέρνηση, ειδικά σε μια περιοχή όπου αποτελούσε προνομιακό πεδίο της Ν.Δ.
Η εφαρμογή του δόγματος «νόμος και τάξη» στους αιρετούς της Αυτοδιοίκησης, ειδικά μάλιστα όταν οι ίδιοι ζητούν να εφαρμοστούν οι προ καιρού εξαγγελίες του υπουργού υποδομών Μιχάλης Χρυσοχοϊδη στη Βουλή, όπου τόνισε ότι δε θα υπάρξουν αυξήσεις διοδίων κι ότι θα προωθηθεί η αναλογική χρέωση, δημιουργεί μείζον θέμα αξιοπιστίας για την κυβέρνηση. Εν όψει μάλιστα αυτοδιοικητικών εκλογών ανοίγει νέο μέτωπο με τις τοπικές κοινωνίες, που βλέπουν άλλο ένα χαράτσι να προωθείται, αυτή τη φορά στην … κίνησή τους από και προς την Αθήνα, την ώρα που η εκτόξευση των ειδικών φόρων στα καύσιμα είχε καταστήσει απαγορευτική την κίνηση με αυτοκίνητο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο δήμο Ωρωπού υπάρχουν ήδη 2 κεντρικά και 6 πλευρικά σημεία καταβολής διοδίων, γεγονός που κατακερματίζει ένα ενιαίο δήμο, την ώρα μάλιστα που δεν υφίσταται πλευρικό δίκτυο. Επίσης η διαδρομή Αθήνα π Θεσσαλονίκη-Αθήνα με διόδια κόστος 67,80 ευρώ πλέον!
 
Γιώργος Αλεξάκης
Τελευταία τροποποίηση στις 14:14 - 10 Φεβ 2014
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.