ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συνεχίζεται η γιγάντωση της αγοράς των hedge funds

17:19 - 13 Φεβ 2014 | Τεχνική Ανάλυση

Apple και Google εξακολουθούν να αποτελούν τις πιο ποθητές μετοχές στα χαρτοφυλάκια των μεγάλων διαχειριστών.

Η Blackstone Group, ο μεγαλύτερος διαχειριστής εναλλακτικών επενδύσεων αύξησε τα κεφάλαιά του κατά $1,5 δισ. και αναζητά άλλα $3,0 προκειμένου να προχωρήσει σε εξαγορές άλλων hedge funds με AUM μέχρι $4 δισ.

Νέο ρεκόρ κατέγραψαν τα υπό διαχείριση κεφάλαια (AUM) των ασιατικών hedge funds, που έφθασαν τα $112,3 δισ. ξεπερνώντας τα υψηλά του 2007. Μόνο το τέταρτο τρίμηνο του 2013 οι επενδυτές διέθεσαν άλλα $4,2 δισ. στα ασιατικά funds.

Όσον αφορά τις αποδόσεις των hedge funds, η απόδοση για τον Ιανουάριο ήταν +1,39% ανακάμπτοντας από τα χαμηλά τεσσάρων μηνών και καταφέρνοντας να ξεπεράσουν σε απόδοση πολλούς χρηματιστηριακούς δείκτες. Οι εισροές κεφαλαίων αυξήθηκαν και πάλι κατά τη διάρκεια του Ιανουαρίου.

Νέες τοποθετήσεις

Το Deerfield Management, αύξησε τη θέση του στη φαρμακευτική εταιρεία KaloBios στο 9,64%, ενώ ταυτόχρονα τοποθετήθηκε και σε άλλες φαραμκευτικές όπως η Cara και η Auspex. Το Iroquois Capital, αύξηση το ποσοστό του στη National Holdings στο 5,8%. Το Canell Capital αύξησε τη συμμετοχή του στη Zip Realty στο 11,03% ενώ μετοχές της εταιρείας απέκτησε και το Passport Capital.

Apple και Google εξακολουθούν να αποτελούν τις πιο ποθητές μετοχές στα χαρτοφυλάκια των μεγάλων διαχειριστών.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.