ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η ατζέντα της ημέρας

10:54 - 17 Φεβ 2014 | Ειδήσεις

09:00 Συνάντηση της Επιτρόπου αρμόδιας για τις Εσωτερικές Υποθέσεις Σεσίλια Μάλστρομ με τους προέδρους των Επιτροπών Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων των Κοινοβουλίων των 28 Κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στη Βουλή.

09:30 Οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ Δάφνης - Αγίου Δημητρίου διοργανώνουν συγκέντρωση έξω από το πολυϊατρείο του Οργανισμού αρνούμενοι να παραδώσουν το κτήριο.

12:00 Ανακοίνωση του εναρμονισμένου εθνικού δείκτη τιμών καταναλωτή για τον Ιανουάριο από την Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛ. ΣΤΑΤ.).

12:30 Ο υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Κωστής Χατζηδάκης θα παρουσιάσει σε συνέντευξη Τύπου το νομοσχέδιο για την απλοποίηση των διαδικασιών αδειοδότησης επιχειρήσεων.

14:00 Ο Economist διοργανώνει, στο ξενοδοχείο Hyatt στη Θεσσαλονίκη, συνέδριο για την Ελληνική Προεδρία με θέμα: «Η θάλασσα της Ευρώπης: Σχεδιάζοντας το χάρτη για την οικονομική ανάπτυξη». Ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών Ευάγγελος Βενιζέλος και ο αργηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας είναι ανάμεσα στους ομιλητές.

19:00 Εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στο θέατρο Ακροπόλ υπό τον τίτλο «Τρεις κάλπες, μία επιλογή: Να νικήσουμε!». Θα μιλήσουν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, η υποψήφια περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου και ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Γαβριήλ Σακελλαρίδης. 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.