ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η ατζέντα της ημέρας

11:00 - 21 Φεβ 2014 | Ειδήσεις

9:00 Συνάντηση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με τον γγ του ΝΑΤΟ Άντερς Φογκ Ράσμουσεν. Θα ακολουθήσουν δηλώσεις στον Τύπο.

10:30 Συναντήση του υπουργού Παιδείας Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου με το προεδρείο της ΟΛΜΕ

11:00 Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης, ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ, Θανάσης Θεοχαρόπουλος και ο βουλευτής Λάρισας Θωμάς Ψύρρας θα συναντηθούν με αντιπροσωπεία της Πανελλήνιας Συντονιστικής Επιτροπής Αγροτών, την Παρασκευή στα γραφεία του κόμματος (Αγ. Κωνσταντίνου 40).

13:00 Υπό την προεδρία του υπουργού Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Κωστή Χατζηδάκη θα συνεδριάσει για πρώτη φορά η Διυπουργική Επιτροπή για την Βιομηχανική Πολιτική με τη συμμετοχή του υπουργού Οικονομικών κ.Γιάννη Στουρνάρα, του υπουργού Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κ. Γιάννη Μανιάτη, του υπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Γιάννη Βρούτση και των Υφυπουργών κκ. Θανάση Σκορδά και Μάκη Παπαγεωργίου. 

13:00 Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, θα πραγματοποιήσει συνάντηση με την Πανελλήνια Συντονιστική Επιτροπή Αγροτών στο γραφείο του στη Βουλή (ισόγειο, αριθμ.70).

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.