ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η ατζέντα της ημέρας

11:25 - 28 Φεβ 2014 | Ειδήσεις

10:00 Ο υφυπουργός Εξωτερικών, Δημήτρης Κούρκουλας, θα συναντηθεί, στο υπουργείο Εξωτερικών, με τον Πρέσβη της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, Peter Schoof.

10:00 Συνάντηση της ηγεσίας του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης με τους εκπροσώπους της Ε.Ε., της ΕΚΤ και του ΔΝΤ στο ΥΠΟΙΚ.

11:00 Ο υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Κωστής Χατζηδάκης θα μιλήσει. σε ημερίδα εργασίας για το παρόν και το μέλλον της Ελληνικής Βιομηχανίας που διοργανώνει η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο New Hotel (Φιλελλήνων 16 και Ναυάρχου Νικοδήμου, Σύνταγμα).

11:15 Συνάντηση του πρωθυπουργού Αντ. Σαμαρά με τον Φινλανδό ομόλογό του Jyrki Katainen στο Μέγαρο Μαξίμου. Θα ακολουθήσουν δηλώσεις στον Τύπο

13:00 Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης από ΑΔΕΔΥ  ΠΟΕ-ΟΤΑ ενάντια στις απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων.

17:00 Ρώμη αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών Ευάγγελος Βενιζέλος θα έχει συνάντηση με την υπουργό Εξωτερικών της Ιταλίας, Federica Mogherini.

Ο Γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης θα συμμετάσχει στην 6η Συνδιάσκεψη Γενικών Γραμματέων του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος (PES), που θα πραγματοποιηθεί στη Ρώμη και στο Εκλογικό Συνέδριο της 1ης Μαρτίου, που θα ανακηρύξει επίσημα τον Martin Schulz, υποψήφιο του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος για τη θέση του Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών παραγωγού στη βιομηχανία (ΡΡΙ) για τον Ιανουάριο από την ΕΛΣΤΑΤ

- Ανακοίνωση του δείκτη κύκλου εργασιών στο λιανικό εμπόριο για τον Δεκέμβριο από την ΕΛΣΤΑΤ

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.