ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η ατζέντα της ημέρας

11:20 - 06 Μαρ 2014 | Ειδήσεις

- Στις Βρυξέλλες ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς προκειμένου να συμμετάσχει στην έκτακτη Σύνοδο Κορυφής με θέμα την Ουκρανία. Το απόγευμα ο κ. Σαμαράς θα μεταβεί στο Δουβλίνο για τη δεύτερη Σύνοδο της Ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.

9:30 Ο υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων,  Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, θα συναντηθεί με την υπουργό Παιδείας και Αθλητισμού της Αλβανίας, κυρία Λιντίτα Νικόλα. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο κτίριο του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

10:45 Συνάντηση του γερμανού προέδρου Γ. Γκάουκ με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια στο Προεδρικό Μέγαρο. Στις 11:15 θα πραγματοποιηθεί διευρυμένη συνάντηση αντιπροσωπειών των δύο πλευρών και στις 12:10 οι δύο πρόεδροι θα κάνουν δηλώσεις στα ΜΜΕ.

11:00 Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, θα συναντηθεί με συγγραφείς και εκδότες για την ενιαία τιμή βιβλίου, στο γραφείο του στη Βουλή (ισόγειο, αριθμ.70).

13:00 Ο πρόεδρος της Βουλής Ευάγγελος Μεϊμαράκης θα παραθέσει γεύμα προς τιμήν του γερμανού προέδρου σε εστιατόριο της Αθήνας.

13:00 Συλλαλητήριο ΟΛΜΕ, ΠΟΕ - ΟΤΑ στην Πλατεία Κλαυθμώνος.

14:00 Ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης θα υποδεχθεί τον δήμαρχο του Άμστερντάμ van deer Laan στο χώρο του Βιομηχανικού Μουσείου Φωταερίου στην «Τεχνόπολι», στο Γκάζι προκειμένου να υπογράψουν Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ των δύο πόλεων.

16:00 Συνάντηση του κ. Γκάουκ με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα.

17:30 Ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας θα συναντηθεί με το ΔΣ της ΟΛΜΕ. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στην έδρα της ΚΕ του Κόμματος στον Περισσό.

19:30 Συνάντηση του κ. Γκάουκ με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Εξωτερικών Ευάγγελο Βενιζέλο.

- Ανακοίνωση των στοιχείων για την ανεργία τον Δεκέμβριο από την ΕΛΣΤΑΤ

- Διεθνές Συνέδριο για την Κυβερνοασφάλεια με τίτλο: "Safety and Security in Cyber Space: Building up Trust in the EU" στο Ζάππειο Μέγαρο. Το Συνέδριο συνδιοργανώνεται στο πλαίσιο της Ελληνικής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ από τα Υπουργεία Εθνικής Άμυνας, Διοικητικής Μεταρρύθμισης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων, σε συνεργασία με τη Διεθνή Ένωση Τηλεπικοινωνιών (ITU) και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, με την υποστήριξη της Δημόσιας Τηλεόρασης.

- Ο Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης  θα συμμετάσχει  σε σύσκεψη των αρχηγών κομμάτων που παίρνουν μέρος στο Forum υπό την προεδρία του Χάνες Σβόμποντα.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.