ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δίνουν τα χέρια κλινικάρχες και Ιnternational Life

01:01 - 10 Μαρ 2014 | Συνεντεύξεις
Δίνουν τα χέρια κλινικάρχες και Ιnternational Life
Εκτεταμένη σύμβαση συνεργασίας με την ασφαλιστική εταιρεία Ιnternational Life προωθεί σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες η Πανελλήνια Ενωση Ιδιωτικών Κλινικών (ΠΕΙΚ) στην προσπάθειά της να δώσει λύση στα προβλήματα των χιλιάδων ασφαλισμένων στο Εθνικό Σύστημα Υγείας και στα προβλήματα που το τελευταίο κουβαλάει.

Πηγές αναφέρουν ότι η συγκεκριμένη σύμβαση θα ανακοινωθεί εντός της εβδομάδας και ήδη 35 ιδιωτικές κλινικές της ΠΕΙΚ έχουν δηλώσει ότι θα υπογράψουν τη συγκεκριμένη σύμβαση η οποία, θα καλύπτει τις ανάγκες των ασφαλισμένων τόσο στην πρωτοβάθμια όσο και στην δευτεροβάθμια περίθαλψη.

 

Το συγκεκριμένο πακέτο με το σύνολο των καλύψεων που θα προσφέρει αλλά και το κόστος για τον ασφαλισμένο αναμένεται να ανακοινωθεί εντός του μήνα και πηγές αναφέρουν ότι πρόκειται  να προκαλέσει αίσθηση στον ανταγωνισμό, λόγω της ευελιξίας του, των πολλαπλών παροχών του αλλά και του χαμηλού κομίστρου που θα διατίθεται

 

Παράγοντας του ΠΕΙΚ, επισήμανε στο 'R" ότι αναμένει το σύνολο των μελών της Ενωσης να υπογράψει τη συγκεκριμένη σύμβαση, που θα καλύπτει κάθε ασφαλισμένο ακόμη και αν αυτός βρίσκεται στο πιο απομακρυσμένο χωριό της Ελλάδος. Στο πλαίσιο αυτό, εκτίμηση του ίδιου είναι ότι και οι 93 ιδιωτικές κλινικές που υπάρχουν στην Ελλάδα, θα εισχωρήσουν στην υπογραφή της κοινής σύμβασης συνεργασίας με την Interantional Life. 

 

Σημειώνεται ότι τα μέλη της Πανελλήνιας Ενωσης Ιδιωτικών Κλινικών ανέρχονται σε 133 κλινικές, εκ των οποίων οι 40 ειναι οι νευροψυχιατρικές, οι οποίες δεν θα συμμετάσχουν στην σύμβαση συνεργασίας. 

 

Εν τω μεταξύ την Τρίτη η Πανελλήνια Ενωση Ιδιωτικών Κλινικών αναμένεται να συναντηθεί με την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας σχετικά με την υπογραφή των νέων συμβάσεων με τον ΕΟΠΥΥ, καθώς η τρέχουσα σύμβαση λήγει στα τέλη Μαρτίου.

 

Δέσποινα Καραγιαννοπούλου

Τελευταία τροποποίηση στις 01:55 - 10 Μαρ 2014
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.