ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Φθηνότερα ψώνια σε ξένα e-shops - έως και 37% φθηνότερα τα προϊόντα σε σχέση με τα ελληνικά online καταστήματα

11:50 - 10 Μαρ 2014 | Ειδήσεις
Φθηνότερα ψώνια σε ξένα e-shops - έως και 37% φθηνότερα τα προϊόντα σε σχέση με τα ελληνικά online καταστήματα
Σε μια προσπάθεια να εξοικονομήσουν χρήματα, αλλά και να προμηθευτούν προϊόντα που με δυσκολία βρίσκουν στα ράφια της ελληνικής αγοράς, το 36% των Ελλήνων κάνει τις αγορές του μέσω Διαδικτύου.

Ομως, όπως αποδεικνύει πρόσφατη έρευνα, όταν επιλέγουν ελληνικά e-shop καταλήγουν να αγοράζουν τα προϊόντα που επιθυμούν... ακριβότερα. 

Σύμφωνα με την έρευνα της PayPal που παρουσιάζει «Το Εθνος»  στις ΗΠΑ μπορούν να βρουν ηλεκτρονικά προϊόντα φτηνότερα έως και 37% σε σχέση με τα ελληνικά online καταστήματα, παιχνίδια έως και 52% φτηνότερα, καλλυντικά 30% φτηνότερα και ρούχα ακόμα και στη μισή τιμή.

Φθηνότερα, όμως, αγοράζουν και από e-shop της Γερμανίας. Στη χώρα της Ανγκελα Μέρκελ τα games και τα παιχνίδια είναι 40% φτηνότερα σε σχέση με τα ελληνικά καταστήματα, τα ρούχα έως και 25% φτηνότερα, ενώ τα ηλεκτρονικά προϊόντα και τα καλλυντικά πωλούνται σε τιμές από 17% έως 31% χαμηλότερες σε σχέση με τις ελληνικές.

Μισοτιμής βρίσκουν τα ρούχα στη Μεγάλη Βρετανία, ενώ αγοράζουν καλλυντικά με έκπτωση 24%, παιχνίδια φθηνότερα κατά 35% και ηλεκτρονικά προϊόντα με έκπτωση 24%.

Φθηνή αγορά αποδεικνύεται και η Κίνα όπου μπορεί να βρει κανείς παιχνίδια σε κατά 78% χαμηλότερη τιμή και ρούχα φθηνότερα κατά 44%.

Από πού ψωνίζουν οι Ελληνες

Οπως προκύπτει από την έρευνα της ίδιας εταιρείας οι Ελληνες ψωνίζουν κυρίως από τις εξής χώρες:

  • Ρωσία,
  • Κίνα,
  • Γερμανία
  • Μεγάλη Βρετανία
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.