ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η ατζέντα της ημέρας

11:00 - 12 Μαρ 2014 | Ειδήσεις

- Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία της ΑΔΕΔΥ κατά της ψήφισης του νομοσχεδίου που αφορά καταργήσεις και συγχωνεύσει νομικών προσώπων και υπηρεσιών του δημόσιου τομέα. Στις 11:00 συλλαλητήριο στην πλατεία Κλαυθμώνος και πορεία προς τη Βουλή

11:00 Ο υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Κωστής Χατζηδάκης θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων και του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών Κωνσταντίνο Μίχαλο με αντικείμενο τον νέο νόμο-πλαίσιο για την απλοποίηση των διαδικασιών αδειοδότησης  επιχειρήσεων.

12:30 Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, θα έχει συνάντηση, στο uπουργείο Εξωτερικών, με τον Πρέσβη της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας κ. Zou Xiaoli.

13:30 Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας θα δεχθεί τον πρόεδρο κ. Χριστόδουλο Γιαλλουρίδη και τον αντιπρόεδρο κ.  Παναγιώτη Μακρή, του Ελληνικού Ιδρύματος Πολιτισμού.

14:00 Ο κ. Παπούλιας θα δεχθεί τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Αθανάσιο Τσαυτάρη.

15.00 Ο κ. Χατζηδάκης και ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Νότης Μηταράκης θα συναντηθούν με τον νέο πρόεδρο του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος Κωνσταντίνο Κόλλια.

- Επίσκεψη του υπουργού Υποδομών Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και του επικεφαλής της Ομάδας Δράσης (Task Force) Χόρστ Ράιχενμπάχ στα υπό κατασκευή τμήματα του αυτοκινητόδρομου Αιγαίου

- Ανακοίνωση του δείκτη βιομηχανικής παραγωγής για τον Ιανουάριο από την ΕΛΣΤΑΤ

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.