ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η ατζέντα της ημέρας

09:50 - 19 Μαρ 2014 | Ειδήσεις

9:30 Στο ξενοδοχείο «Hilton», ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, θα απευθύνει την κεντρική ομιλία στο Διεθνές Συνέδριο με θέμα «Στρατηγική για μια Εξωστρεφή Οικονομία: Όραμα και Πραγματικότητα».

11:00 Συλλαλητήριο της ΑΔΕΔΥ στην πλατεία Κλαυθμώνος στο πλαίσιο της 48ωρης απεργίας στο Δημόσιο σήμερα και αύριο.

11:30  Ο κ. Βενιζέλος θα παραχωρήσει στο ΥΠΕΞ συνέντευξη Τύπου σχετικά με τρέχοντα θέματα εξωτερικής πολιτικής.

12:30 Ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, και ο υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, Κωστής Χατζηδάκης, θα παραχωρήσουν. συνέντευξη Τύπου αναφορικά με το έργο ΣΔΙΤ του ηλεκτρονικού εισιτηρίου των αστικών συγκοινωνιών της Αττικής. Η συνέντευξη Τύπου θα πραγματοποιηθεί στο Υπουργείο Μεταφορών (Αναστάσεως 2 και Τσιγάντε, Παπάγου).

12:30 Εκδήλωση της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών για την παρουσίαση του συλλογικού τόμου με τίτλο: «Ανταγωνιστικότητα για Ανάπτυξη: Προτάσεις πολιτικής». Η εκδήλωση θα διεξαχθεί στην Εθνική Τράπεζαστο αμφιθέατρο Καρατζά. Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών θα είναι ανάμεσα στους ομιλητές.

13:00 Συνάντηση με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Εξωτερικών Ευάγγελο Βενιζέλο θα έχει στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

14:30 Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας θα δεχθεί τον υπουργό Άμυνας της Δημοκρατίας της Βουλγαρίας Angel Neydenov, τον οποίο θα συνοδεύει ο Έλληνας ομόλογός του Δημήτρης  Αβραμόπουλος.

15.00 Ο κ. Παπούλιας θα δεχθεί τη νέα ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων.

16:00 Ο γενικός γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων του Υπουργείου Εξωτερικών, Παναγιώτης Μίχαλος, θα απευθύνει ομιλία με θέμα «Η οικονομική διπλωματία και οι νέες αγορές στόχοι» στο Διήμερο Διεθνές Συνέδριο, που διοργανώνει ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εξαγωγέων, υπό την αιγίδα των Υπουργείων Εξωτερικών, Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας και του Δήμου Αθηναίων.

- Στις Βρυξέλλες ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας όπου θα συμμετάσχει ως Πρόεδρος του Συμβουλίου Οικονομικών και Δημοσιονομικών Υποθέσεων (ECOFIN), στο πλαίσιο της Ελληνικής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ, μαζί με τον προεδρεύοντα της Διακυβερνητικής Διάσκεψης (Intergovernmental Conference, IGC), Ολλανδό Υπουργό Οικονομικών Γερούν Ντάισελμπλουμ, στον τρίλογο / στις τριμερείς συνομιλίες Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για τον Ενιαίο Μηχανισμό Εξυγίανσης Τραπεζών (Single Resolution Mechanism, SRM).

- Ομιλία της αντιπροέδρου της Κομισιόν Neelie Kroes στο Ευρωπαϊκό Φόρουμ Δεδομένων στο ξενοδοχείο Royal Olympic.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.