ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Stegno Plus: Παροχή ρουχισμού σε συμπολίτες που έχουν ανάγκη

12:56 - 31 Μαρ 2014 | Ειδήσεις
Stegno Plus: Παροχή ρουχισμού σε συμπολίτες που έχουν ανάγκη
Στην προσπάθεια της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών για συλλογή ιματισμού, συμβάλλει η μεγαλύτερη ελληνική αλυσίδα στεγνοκαθαριστηρίων Stegno Plus.

Τα καταστήματα Stegno Plus σε όλη την επικράτεια συλλέγουν, φροντίζουν, απολυμαίνουν και συσκευάζουν τον ιματισμό που παραδίδουν οι πολίτες. Η συλλογή των ρούχων ξεκίνησε από τη Δευτέρα 24 Μαρτίου και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 5 Απριλίου.

Η συλλογή πραγματοποιείται στα καταστήματα της αλυσίδας Stegno Plus στην Αθήνα (Αγία Βαρβάρα, Αιγάλεω, Άλιμος, Αργυρούπολη, Βάρη, Βριλήσσια, Γέρακας, Ζωγράφου Ιλίσια, Κορυδαλλός, Λυκόβρυση, Κυψέλη, Περισσός, Νέο Ψυχικό, Νέος Κόσμος, Νίκαια, Φιλοθέη, Χολαργός. Στον Πειραιά στην Ακτη Τρ. Μουτσοπούλου στην Πάτρα (στα Carrefour, ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, και στην Ακρωτηρίου και Φιλ. Ολυμπιάδος 43-45, (κτίριο ΟΤΕ).

Στην Λάρισα στα καταστήματα της αλυσίδας σε Λ. Παπαναστασίου & Ηρώων Πολυτεχνείου, στην Κουμουνδούρου, στον Βόλο στην Ιωλκού 21, στο Ηράκλειο της Κρήτης, σε Βικέλα 15, Λεωφ. 62 Μαρτύρων 64, στη Λεωφ. Γεωργίου Παπανδρέου 23, και στην Ικάρου 78. Τέλος συλλογή ρούχων γίνεται και στα Χανιά της Κρήτης στην Κυδωνίας 61, και στην Κισσάμου, Κυδωνίας & Στυλιανού Καρτάκη.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.