ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ματαιώνεται το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα λόγω των περικοπών χρηματοδότησης

11:22 - 02 Απρ 2014 | Ειδήσεις
Ξεκρέμαστοι έμειναν εκατοντάδες αθλητές και αθλήτριες απ’ όλη την Ελλάδα, λίγες εβδομάδες πριν το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και σε χρονιά ολυμπιακής πρόκρισης, μετά την απόφαση για ματαίωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.

Οπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΕΓΟ, η απόφαση πάρθηκε για «οικονομικούς λόγους και σε ένδειξη διαμαρτυρίας, ακολουθώντας την εισήγηση της Ολομέλειας της ΕΟΕ».

Η ανακοίνωση της ΕΓΟ αναφέρει: «Η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει τη ματαίωση της τέλεσης του πανελληνίου πρωταθλήματος ενόργανης γυμναστικής Α’ - Β’ κατηγοριών (ανδρών - γυναικών, εφήβων - νεανίδων), το οποίο ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί στις 12-13 Απριλίου στη Θεσσαλονίκη. Σε έκτακτη συνεδρίασή του, το μεσημέρι της Τρίτης (01/04), το δ. σ. της Ε.Γ.Ο. έλαβε την απόφαση ματαίωσης της συγκεκριμένης διοργάνωσης για οικονομικούς λόγους και σε ένδειξη διαμαρτυρίας, ακολουθώντας την εισήγηση της Ολομέλειας της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής να ανασταλούν όλες οι αγωνιστικές δραστηριότητες των ερασιτεχνικών αθλημάτων της χώρας, για το Σαββατοκύριακο 12-13 Απριλίου».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.