ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Είναι κάτω από 40 ετών κι ανήκουν στους 300 πλουσιότερους ανθρώπους του πλανήτη

13:04 - 09 Απρ 2014 | Ειδήσεις
Είναι κάτω από 40 ετών κι ανήκουν στους 300 πλουσιότερους ανθρώπους του πλανήτη
Ο δείκτης δισεκατομμυριούχων του ειδησεογραφικού πρακτορείου Bloomberg ανέδειξε τους 300 πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο. Ανάμεσά τους και 10 «νεαροί», με ηλικία κάτω των 40 ετών που η συνολική τους περιουσία φτάνει τα 50 δισ δολάρια.

Οι περισσότεροι από αυτούς προέρχονται από πλούσιες οικογένεις, ωστόσο κατάφεραν όχι μόνο να δοξάσουν το όνομα που κληρονόμησαν, αλλά και την περιουσία, αθξάνοντας αισθητά τις τραπεζικές τους καταθέσεις.

1. Larry Page

Η περιουσία του ιδρυτή και προέδρου της εταιρείας Google έφτασε το 2013 τα 23 δισ δολάρια.

2. Alejandro Santo Domingo Davila

Η περιουσία του πρωτότοκου γιου του Κολομβιανού "Βασιλιά της Μπύρας", Julio Mario santo Domingo Pumajero φτάνει τα 11,7 δισ δολάρια, κάτι σαν σύμβουλος επενδύσεων, κατάφερε κάνοντας επενδύσεις στις ΗΠΑ, ενώ είναι και μέλος του ΔΣ του Metropolitan Museum of Art.

3. Yang Huiyan

Με περιουσία που υπολογίζεται στα 5,7 δισ. δολάρια, η κόρη του μεγαλύτερου κτηματομεσίτη της Κίνας ηγείται στα 31 της χρόνια, της εταιρίας του πατέρα της "Country Garden Holdings" κι είναι σήμερα μία από τις πλουσιότερες γυναίκες παγκοσμίως. 

4. Scott Duncan

Ο πατέρας του ασχολήθηκε με τον τομέα της ενέργειας, ιδρύοντας την εταιρεία Enterprise Products Partners, που σήμερα διαθέτει σωλήνες 50.000 μιλίων για μεταφορά φυσικού αερίου. Ο υιός Duncan διαθέτει σήμερα μια περιουσία 5,5 δισ δολαρίων.

5. Dustin Moskovitz

Πρόκειται για το συνιδρυτή του Facebook. Το 2008 έφυγε από εκεί για να σχεδιάσει το Αsana, ένα πρόγραμμα για κινητά, το οποίο θα επέτρεπε την ομαδική εργασία χωρίς την χρήση e-mail. Σήμερα, μετρά 2.9 δισ δολάρια αλλά διατηρεί low profile,μακριά από τα φώτα τςη δημοσιότητας.

6.Mark Zuckerberg

Η περιουσία του ιδρυτή του Facebook έχει φτάσει σήμερα τα 2,8 δισ δολάρια.

 

 

7. Yvonne Bauer

H κόρη του πασίγνωστου μεγαλοεκδότη Heinz Bauer ανέλαβε την οικογενειακή επιχείρηση Bauer Media Group και στα 37 της διαθέτει περιουσία 2.4 δις. δολάρια. 

 

8. Sean Parker

O πρώτος πρόεδρος του facebook και συνιδρυτής του Napster, από τα 21 του που ανέλαβε μέχρι σήμερα, που είναι 34 ετών, έφτιαξε μια περιουσία της τάξης των 2,1 δισ. δολαρίων.

 

9. Albert Maria Laboral Miguel Johannes Gabriel

Σε ηλικία 8 ετών ήταν το πλουσιότερο παιδί στον κόσμο. O 29χρονος Γερμανός αριστοκράτης έχει περιουσία που εκτιμάται στα 1,5 δισ. δολάρια, με αλυσίδες καταστημάτων σε πολλές χώρες της βόρειας Ευρώπης.

10. Ayman Hariri

Γιος του πρώην πρωθυπουργού του Λιβάνου, ο 34χρονος Αιμάν είναι μέτοχος μίας από τις μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρείες στη Μέση Ανατολή, της Oger και η περιουσία του αγγίζει τα 1,35 δισ. δολάρια.

 

 

 

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις 13:45 - 09 Απρ 2014
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.