ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η επίθεση του Σταύρου στον Λάκη- Το "όχι" του Λαζόπουλου σε Τσίπρα για το ευρωψηφοδέλτιο

13:48 - 20 Απρ 2014 | Ειδήσεις
Η επίθεση του Σταύρου στον Λάκη- Το "όχι" του Λαζόπουλου σε Τσίπρα για το ευρωψηφοδέλτιο
Λάβρος κατά του Λάκη Λαζόπουλου εμφανίζεται, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Espresso, ο Σταύρος Θεοδωράκης. Ο ιδρυτής Του Ποταμίου δηλώνει χαρακτηριστικά ότι ο ηθοποιός δεν "κάνει πια σάτιρα, κάνει προπαγάνδα, και μάλλον χοντροκομμένη".

Σημειώνεται ότι κατά τη συνέντευξή του ο κ. Θεοδωράκης δεν γνώριζε τις αιχμές που άφησε εναντίον του ο ηθοποιός, χωρίς πάντως να τον κατονομάζει.

"Το εγχώριο σύστημα, πανικόβλητο απ' την κατάσταση, τρέχει μ' ένα σακίδιο στον ώμο για να προλάβει την ανατροπή της", δηλώνει χαρακτηριστικά ο κ. Λαζόπουλος, σε επιστολή του στον Αλέξη Τσίπρα, που δημοσιεύθηκε το Μεγάλο Σάββατο στην Αυγή, και με την οποία γνωστοποιεί στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν θα είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής του κόμματος επικαλούμενος φόρτο εργασίας.

 

"Ξέρω ότι, τούτη την ώρα, πας μη εγκάθετος χρήσιμος για τον τόπο. Είναι όμως τόσες πολλές οι υποχρεώσεις που έχω αναλάβει, που είναι αδύνατο να τις βάλω στην άκρη για να ανταποκριθώ στην πρόσκληση αυτή. Επιτρέψτε μου, στην παρούσα φάση τουλάχιστον, να δηλώσω την αδυναμία μου να θέσω τις όποιες δυνάμεις μου στην υπηρεσία της χώρας μας συνεχίζοντας να υπηρετώ αυτά που χρόνια υπηρετώ: τα της τέχνης μου" προσθέτει.

 

Ο κ.Θεοδωράκης αναφέρθηκε ακόμα και στα περί χρηματοδότησης του κόμματός του λέγοντας χαρακτηριστικά ότι   το Ποτάμι είναι ένα κόμμα χαμηλού κόστους. "Δεν έχουμε στρατιές επαγγελματικών στελεχών, δεν έχουμε γραφεία-πολυκατοικίες, δεν έχουμε περιφερειακές οργανώσεις, όλα τα κάνουμε μέσω ίντερνετ. Τη δεκαετία 2000-2011 τα κόμματα πήραν 655.000.000 ευρώ. Το αντιλαμβάνεστε το νούμερο; Έξτρα τα δάνεια, που ήταν άλλα 272.000.000 ευρώ. Οι δικές μας περιοδείες όμως στοιχίζουν όσο τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου. Άντε και μια διανυκτέρευση 25 ευρώ στην Ηγουμενίτσα, 50 ευρώ στα Χανιά. Ε, αυτά τα λεφτά τα έχουμε. Μας τα δίνουν δηλαδή οι φίλοι μας", σημειώνει χαρακτηριστικά.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.