ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

"Magic Pleasure Store": Τώρα και στην Αθήνα!

18:57 - 01 Μαϊ 2014 | Συνεντεύξεις
"Magic Pleasure Store": Τώρα και στην Αθήνα!
Γιορτάζοντας τα 25 του χρόνια, το παγωτό Magic της Algida δημιούργησε και στην Αθήνα -μετά από το Παρίσι, το Λονδίνο, το Ελσίνκι, το Άμστερνταμ, το Μιλάνο, το Τορόντο κ.α.- ένα υψηλών προδιαγραφών pop up κατάστημα.

Το μοντέρνο βασίλειο που μοιράζονται το παγωτό βανίλια και η σοκολάτα, άνοιξε τις πόρτες του την Τρίτη 29/4 και οι Pleasure Makers θα αναλάβουν να σας βοηθήσουν να φτιάξετε το δικό σας ξυλάκι.

 

Η διαδικασία έχει ως εξής: αρχικά, με βάση το παγωτό βανίλια του Magic, επιλέγετε έως τρία toppings, είτε κλασικά είτε πιο ιδιαίτερα, όπως αμύγδαλα, brownies, μάνγκο, crispy yoghurt, ανθός αλατιού με πιπερόριζα, αλλά και αποκλειστικές για την Αθήνα γαρνιτούρες όπως το crumble μπισκότου με ελληνικό καφέ και καρύδι κ.α., ενώ στη συνέχεια διαλέγετε και τη σοκολάτα (κλασική, λευκή ή μαύρη ) στην οποία θέλετε να βυθιστεί το παγωτό σας…

 
Ξεκινώντας το 1989 από τη Γερμανία και το Βέλγιο, το Magic ήταν το πρώτο παγωτό ξυλάκι που στόχευσε σε ενήλικο κοινό. Το Magic έγινε γρήγορα γνωστό για την καινοτομία του και τα εξαιρετικής ποιότητας συστατικά του, ενώ το κακάο που χρησιμοποιείται στη σοκολάτα των παγωτών Magic παράγεται αποκλειστικά με μεθόδους αειφόρου καλλιέργειας και φέρει την πιστοποίηση της Rainforest Alliance.
 
Σήμερα το Magic είναι ένα από τα κορυφαία brands παγωτού παγκοσμίως με πωλήσεις που ξεπερνούν τα 2 δισεκατομμύρια ετησίως σε όλο τον κόσμο και το μεγαλύτερο brand της Unilever στην κατηγορία του παγωτού. 
maagic010514
Τελευταία τροποποίηση στις 15:17 - 02 Μαϊ 2014
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.