ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αυστραλία: Δίνει 500 βίζες για κατάρτιση σε νέους από την Ελλάδα

16:00 - 09 Μαϊ 2014 | Ειδήσεις
Αυστραλία: Δίνει 500 βίζες για κατάρτιση σε νέους από την Ελλάδα
Διακρατική συμφωνία με την Αυστραλία για χορήγηση βίζας σε 500 άτομα, ηλικίας 18 έως 30 ετών, με δικαίωμα εργασίας έως ένα χρόνο, θα υπογράψει στο Ομοσπονδιακό Κοινοβούλιο της χώρας, την ερχόμενη Τετάρτη 14 Μαΐου, η υπουργός Τουρισμού κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη η οποία θα μεταβεί στην Αυστραλία την προσεχή Δευτέρα 11 Μαΐου.

Από Αυστραλιανής πλευράς τη συμφωνία θα υπογράψει ο υπουργός Μετανάστευσης, κ. Σκοτ Μόρισον. Σκοπός της είναι η ενδυνάμωση των δεσμών και η προώθηση της κινητικότητας των νέων μεταξύ των δύο χωρών.

 

Κατά την παραμονή της στην Αυστραλία, η υπουργός Τουρισμού θα έχει συναντήσεις με την εκπρόσωπο της Πολιτειακής Βουλής, κυρία Christine Fyffe, τον πρόεδρο της Γερουσίας κ. Bruce Atkinson και ομογενείς γερουσιαστές και βουλευτές.

Australia090514 

Επίσης, θα έχει συναντήσεις με τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας, κύριο Στυλιανό, τον αντιπρόεδρο της Πολιτειακής Κυβέρνησης Νότιας Ουαλίας αρμόδιο για θέματα τουρισμού, και τη δήμαρχο του Σίδνεϋ, κυρία Clover Moore. Ακόμη η υπουργός θα συναντηθεί με το Προεδρείο της Ελληνικής Κοινότητας Μελβούρνης και Βικτώριας.

 

Η κυρία Κεφαλογιάννη θα έχει επαφές με εκπροσώπους μεγάλων ταξιδιωτικών οργανισμών και θα παραχωρήσει συνεντεύξεις σε τηλεοπτικά δίκτυα της Αυστραλίας, με στόχο την τουριστική προβολή της Ελλάδας.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.