ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γιούνκερ: "Η Ελλάδα στέκεται ξανά στα πόδια της"

18:48 - 19 Μαϊ 2014 | Ειδήσεις
Γιούνκερ: "Η Ελλάδα στέκεται ξανά στα πόδια της"
"Η Ελλάδα στέκεται ξανά στα πόδια της", έγραψε στο προφίλ του, σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, ο υποψήφιος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος για την προεδρία της Κομισιόν, Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, ο οποίος βρίσκεται στην Ελλάδα, στο πλαίσιο της περιοδείας του στις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες.

Το σχόλιο του κ. Γιούνγκερ αναρτήθηκε κάτω από φωτογραφία του με τον υπουργό Ανάπτυξης, Κωστή Χατζηδάκη, με τον οποίο επισκέφθηκε τα εργοτάξια του Μετρό στις περιοχές του Αιγάλεω και του Κορυδαλλού, ενόψει της επέκτασης της γραμμής 3.

 

Τον κ. Γιούνγκερ υποδέχθηκε ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, το μεσημέρι στο Μουσείο της Ακρόπολης, και τον ξενάγησε στους χώρους του, ενώ τον ενημέρωσε και για την πορεία των έργων στην Ακρόπολη. Μετά την ξενάγηση, οι δυο τους γευμάτισαν στο εστιατόριο του Μουσείου.

 

Το πρόγραμμα του υποψηφίου για την προεδρία της Επιτροπής περιελάμβανε και επίσκεψη στο γραφείο της FRONTEX, στο υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου, όπου ενημερώθηκε για την αντιμετώπιση των μεταναστευτικών ροών στα θαλάσσια σύνορα της χώρας και για τις επιχειρήσεις του Λιμενικού Σώματος.

giounke190514

 

Τελευταία τροποποίηση στις 20:30 - 19 Μαϊ 2014
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.