ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αλ. Παπαδόπουλος: "Αναγκαίος ένας νέος πόλος απέναντι στο λαϊκιστικό σύστημα"

21:16 - 21 Ιουν 2014 | Ειδήσεις
Αλ. Παπαδόπουλος: "Αναγκαίος ένας νέος πόλος απέναντι στο λαϊκιστικό σύστημα"
Τη συγκρότηση ενός νέου πόλου απέναντι σε όλο το λαϊκιστικό σύστημα ως μοχλού ανάταξης της χώρας, προτείνει με συνέντευξή του στην "Καθημερινή της Κυριακής" ο πρώην υπουργός Αλέκος Παπαδόπουλος.

Εκτιμά ότι ο πόλος αυτός δεν μπορεί να προκύψει από τις σημερινές πολιτικές δυνάμεις και πολύ περισσότερο από την Κεντροαριστερά, που όπως αναφέρει χαρακτηριστικά είναι όρος τεχνικός και απολίτικος.

 

Στο πλαίσιο αυτό, προκρίνει τη δημιουργία ενός δημοκρατικού μετώπου το οποίο θα συναπαρτίζεται από τις απαράδεκτα αργούσες και σχολάζουσες σήμερα πρωτοπόρες κοινωνικές δυνάμεις του ρεαλισμού και του ορθολογισμού που υπάρχουν στην επικράτεια.

 

Ο κ. Παπαδόπουλος σημειώνει ότι το μήνυμα των ευρωεκλογών είναι πως η χώρα μπήκε σε περίοδο αδιεξόδου και εξαπολύοντας επίθεση στη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ, εκτίμησε ότι στις επόμενες εκλογές θα συγκρουστεί η λαϊκίστική Δεξιά με τον αριστερό ιδεοληπτικό λαϊκισμό.

 

"Οι δύο γνωστοί μας κομματικοί πόλοι που θα συγκρουστούν στις επόμενες βουλευτικές εκλογές, δεν θα μπορούν να δώσουν βιώσιμη κυβέρνηση, γιατί είναι στην ουσία ένας πόλος με τις ίδιες αντιλήψεις για το μέλλον της χώρας. Είναι οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος", τονίζει ο κ. Παπαδόπουλος.

 

"Οι πολιτικές αυτές που προτείνουν οι λαϊκιστές δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένα φρικαλέο πολιτικό εμπόριο πάνω στα θύματα της χρεοκοπίας, στην οποία μας οδήγησαν και οι δυνάμεις που σήμερα μας παρουσιάζονται αθώοι, ζηλωτές του λαού και λυτρωτές του", επισημαίνει.

Τελευταία τροποποίηση στις 23:48 - 21 Ιουν 2014
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.