ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Με τη σβάστιγκα στο χέρι- Νέα φωτογραφικά ντοκουμέντα "καίνε" Μιχαλολιάκο και Παππά

10:46 - 23 Ιουν 2014 | Ειδήσεις
Στο φως και νέα σειρά φωτογραφικών ντοκουμέντων με τους Νίκο Μιχαλολιάκο και Χρήστο Παππά να αποδίδουν τιμή στους Χίτλερ-Μουσολίνι.

Μπροστά από το «ρούνο», το σύμβολο των ταξιαρχιών των Ες Ες που ευθύνονται για τις σφαγές σε Δίστομο και Κλεισούρα φωτογραφίζονται οι Νίκος Μιχαλολιάκος και Χρήστος Παππάς, σύμφωνα με φωτογραφίες που δημοσίευσε η Εφημεριδα των Συντακτών. Επιπλέον παρατίθεται και «στιγμιότυπο» από το νεκροταφείο των Γερμανών στρατιωτών στον Διόνυσο, με αφορμή τα γενέθλια του Φίρερ και άλλο πριν από δύο χρόνια, όταν μέλη της Χρυσής Αυγής, με  αρχηγό τον Ηλία Κασιδιάρη, γιόρτασαν το θερινό Ηλιοστάσιο με τη σβάστικα.

Η εφημερίδα αναφέρει ότι στη δικογραφία που έχουν στα χέρια τους οι ειδικές εφέτες ανακρίτριες Ιωάννα Κλάππα και Μαρία Δημητρακοπούλου, περιλαμβάνονται και φωτογραφικά ντοκουμέντα ναζισμού από τα πρώτα χρόνια της Χρυσής Αυγής.

Τέλος, στη δικογραφία περιλαμβάνεται και φωτογραφικό υλικό που ενδυναμώνει το επιχείρημα για παγανιστικές τελετές εκ μέρους των μελών της Χρυσής Αυγής.

 

Τελευταία τροποποίηση στις 10:58 - 23 Ιουν 2014
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.