ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

BNP: Το ενδεχόμενο αρνητικών επιτοκίων θα αναγκαστεί να εξετάσει η SNB

Ο χαμηλός πληθωρισμός είναι αυτό που αναμένεται να απασχολήσει την κεντρική τράπεζα

SocGen: Ευνοεί θέσεις Long NOK/SEK καθώς διατηρεί ανοδική εκτίμηση για την ισοτιμία.

Barclays: Μετά τις κινήσεις κάτω από το 1,7100 το profit-taking στο GBP/USD μπορεί να ενταθεί, οδηγώντας την ισοτιμία μέχρι τα επίπεδα του 1,7000.

Morgan Stanley: Η ανοδική τάση θα ενισχυθεί αν η ισοτιμία GBP/USD διατηρήσει τα επίπεδα του 1,7100 δοκιμάζοντας τα υψηλά στο 1,7175 και επόμενο στόχο σε ενδεχόμενη διάσπαση τα 1,7400 και 1,7500.

Commerzbank: Εκτιμά ότι οι ανοδικές κινήσεις στο EUR/GBP μπορεί να συνεχιστούν μέχρι τα επίπεδα του 0,8000-0,8050 όπου και αναμένει την επανεμφάνιση των πωλητών.

 BNP: Θεωρεί πιθανό η πτώση στη βιομηχανική παραγωγή τόσο της Αγγλίας όσο και της Γερμανίας να οφείλεται σε λόγους εποχικότητας ή της αργίας του Πάσχα, καθώς οι μεμονωμένοι δείκτες δε δικαιολογούν αυτή την εξέλιξη.

Saxo: Εκτιμά ότι το γεν μπορεί να συνεχίσει την ανοδικά του πορεία έναντι ευρώ, δολαρίου και στερλίνας.

Morgan Stanley: Η απόφαση της Ουγγρικής κυβέρνησης να μετατρέψει τα δάνεια σε ξένο νόμισμα σε φιορίνια και η αβεβαιότητα του πως σκοπεύει να χρησιμοποιήσει τα συναλλαγματικά διαθέσιμα είναι πιθανό να αποδυναμώσουν το HUF.

BNP: Ο πληθωρισμός της Ελβετίας μειώθηκε κατά 0,1% και η τράπεζα θεωρεί πιθανό η SNB να αρχίσει να εξετάζει επιπλέον μέτρα στήριξης της οικονομίας, συμπεριλαμβανομένων και των αρνητικών επιτοκίων. 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.