ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ανάκαμψη στο AUD/USD αναμένει η Barclays

Που εντοπίζει τα κρίσιμα επίπεδα για την ισοτιμία

Commerzbank: Το ευρώ δέχθηκε πιέσεις μετά την ανακοίνωση του δείκτη ZEW με την ισοτιμία EUR/USD να καταγράφει κινήσεις κάτω από το 1,3600. Κινήσεις κάτω από το 1,3576 θα έχουν στόχο το χαμηλό στο 1,5311-03.

Garanti Securities: H τούρκικη λίρα καταγράφει μικρό εύρος διακύμανσης στη σημερινή συνεδρίαση ενόψει της ομιλίας Yellen. Ίδια εικόναπαρατηρείται και σε άλλα νομίσματα αναδυόμενων χωρών  και ελλείψει άλλων σημαντικών ανακοινώσεων εκτός της Fed οποιαδήποτε κίνηση σε αυτά τα ζεύγη θα οφείλεται στις κινήσεις του δολαρίου.

Phillip Futures: Ο χρυσός κινείται σταθεροποιητικά σήμερα μετά τις χθεσινές απώλειες που προήλθαν από τις εκτιμήσεις ότι η Fed θα υιοθετήσει πιο επιθετικό τόνο στη σημερινή ομιλία. Σήμερα ίσως υπάρξει μικρή ανάκαμψη για το πολύτιμο μέταλλο καθώς ορισμένοι επενδυτές ίσως εκμεταλλεύτηκαν τη χθεσινή πτώση για νέες τοποθετήσεις.

ANZ: Η μείωση των παρεμβάσεων της PBOC στην αγορά συναλλάγματος έχει οδηγήσει σε μείωση της ρευστότητας και συνεπως στην ανάκαμψη των επιτοκίων. Η αυξημένη μεταβλητότητα της ισοτιμίας είναι σε αρμονία με τις προσδοκίες της κεντρικής τράπεζας για διαμόρφωση συνθηκών ελεύθερης αγοράς.

Barclays: Εκτιμά ότι η πτώση του AUD θα συγκεντρώσει των ενδιαφέρον των αγοραστών στα επίπεδα του 0,9320 με την τράπεζα να εκτιμά την επιστροφή της ισοτιμίας AUD/USD στο 0,9460 και σε ανοδική διάσπαση στο 0,9500.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.