ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

BNP: Η ανεξαρτησία της Σκωτίας θα επηρεάσει τη στερλίνα

Αναμένει αύξηση της μεταβλητότητας όσο πλησιάζει η ψηφοφορία

RBS: Η ισοτιμία NZD/USD δέχεται πιέσεις μετά τις ανακοινώσεις της αγοράς κατοικίας, του πληθωρισμού και τις τιμές των γαλακτοκομικών που σημείωσαν μείωση. Η αγορά περίμενε το νόμισμα να κινηθεί σε νέα υψηλά, κάτι που δε δείχνει να επιβεβαιώνεται προς το παρόν. Λόγω έλλειψης σημαντικών στοιχείων δεν αναμένεται μεγάλη μεταβλητότητα για την ισοτιμία στις επόμενες συνεδριάσεις.Η τράπεζα εντοπίζει τη στήριξης το 0,8660 και την αντίσταση στο 0,8775.

ΒΝΡ: Η ενδεχόμενη ανεξαρτησία της Σκωτίας μπορεί να να έχει αρνητικό αντίκτυπο στη στερλίνα, αν και η τράπεζα εκτιμά πιο πιθανό η Σκωτία να μην προχωρήσει σε ανεξαρτησία. Περιμένει ότι η μεταβλητότητα της στερλίνας θα αυξηθεί σημαντικά όσο πλησιάζει η σχετική ψηφοφορία.

Morgan Stanley: Αναμένει αύξηση της μεταβλητότητας στα βασικά ζεύγη και εκτιμά ότι η ισοτιμία EUR/USD θα δοκιμάσει τα επίπεδα του 1,3500 και διατηρεί πτωτική εκτίμηση στα EUR/JPY και EUR/GBP.

CIB: Δεν αναμένει ανατίμηση για το φιορίνι Ουγγαρίας τους προσεχείς μήνες, καθώς η κυβέρνηση δεν έχει ακόμη ανακοινώσει τους όρους μετατροπής των δανείων σε ξένο νόμισμα.

Standard Bank: Οι επενδυτές είναι πιθανό να ξεκινήσουν ρευστοποιήσεις ρωσικών περιουσιακών στοιχείων που κατέχουν, υπό το φόβο νέων κυρώσεων στις εταιρίες της χώρας.

Credit Suisse: Οι αγορές δε θα μπορέσουν να διαχειριστούν μια νέα κρίση και συνεπώς οι νομισματικές πολιτικές αναμένεται να συνεχιστούν με τρόπο που θα στηρίξουν τις οικονομίες των χωρών.

Societe Generale: Η ισοτιμία EUR/USD αναμένεται να δοκιμάσει τις ισχυρές στηρίξεις στα 1,3500 και 1,3476. Κλείσιμο κάτω από αυτά τα επίπεδα θα έχει στόχο το 1,3200 με τις στηρίξεις να διαμορφώνονται στο 1,3400 και 1,3350.

IHS: Με τον πληθωρισμό στο 0,5% και τη δανειοδότηση των επιχειρήσεων να μειώνεται, η αγορά θα περιμένει και νέα μέτρα από την ΕΚΤ αν και αυτό δεν αναμένεται να γίνει πριν την πλήρη εφαρμογή των μέτρων που ανακοινώθηκαν στη συνεδρίαση του Ιουνίου και μέχρι να φανεί τί αποτελέσματα θα έχουν στην οικονομία της Ευρωζώνης.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.