ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Έρευνες σε Αττική, Φθιώτιδα & Καλαμάτα για την γιάφκα του Μαζιώτη- Τι βρέθηκε στο κρησφύγετο του τρομοκράτη στο Μαρούσι

21:33 - 18 Ιουλ 2014 | Ειδήσεις
Έρευνες σε Αττική, Φθιώτιδα & Καλαμάτα για την γιάφκα του Μαζιώτη- Τι βρέθηκε στο κρησφύγετο του τρομοκράτη στο Μαρούσι
Σε εξέλιξη σε διάφορα σπίτια, είναι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, στο πλαίσιο της επιχείρησης για τον εντοπισμό της γιάφκας με οπλισμό που θεωρείται βέβαιο ότι διατηρούσε ο Μαζιώτης και η ομάδα του, καθώς και κάποιο γκαράζ με το ασημί HYUNDAI και άλλα οχήματα.

Όπως ανακοινώθηκε από την Αστυνομία, έρευνες γίνονται σε σπίτια σε διάφορες περιοχές της Αττικής και στην Φθιώτιδα.

 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το ενδιαφέρον των αστυνομικών εστιάζεται στην ευρύτερη περιοχή του Μαραθώνα και στο κέντρο της Αθήνας, καθώς και στην Φθιώτιδα, αλλά και σε πόλεις της Πελοποννήσου.

 

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η έρευνα στην Φθιώτιδα έγινε σε σπίτι του 35χρονου φερόμενου ως συνεργάτη του Μαζιώτη, για τον οποίο εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης, ενώ έρευνα πραγματοποιήθηκε και στο πατρικό σπίτι της Πόλας Ρούπα στην Καλαμάτα.

 

Η έρευνα στο διαμέρισμα του 5ου ορόφου, στην οδό Υψηλάντου 27 στο Μαρούσι- όπου έμενε το ζευγάρι τα τελευταία δυο χρόνια συνεχίζεται- χωρίς να έχει γίνει γνωστό αν έχει βρεθεί κάτι σημαντικό.

antitromokratik180714

Σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκαν μόνο προσωπικά αντικείμενα της οικογένειας Μαζιώτη - Ρούπα και παιδικά παιχνίδια. Η Σήμανση έλαβε δακτυλικά αποτυπώματα, σε μία προσπάθεια να ταυτοποιηθούν και να βρεθούν τυχόν συνεργοί τους.

 

Σημειώνεται ότι και τα τέσσερα κλειδιά που είχε μαζί του ο Μαζιώτης ταιριάζουν σε χώρους της πολυκατοικίας. Ένα ήταν το κλειδί της εξώπορτας, ένα του διαμερίσματος και τα άλλα δύο ήταν για το γκαράζ και την αποθήκη.

 

Δεν έχουν γίνει ακόμα έρευνες στην αποθήκη και το γκαράζ. Ειδικοί πυροτεχνουργοί θα ερευνήσουν πρώτα το χώρο με μικροκάμερες, φοβούμενοι την ύπαρξη εκρηκτικών. Μάλιστα, η Αστυνομία εκτιμά ότι εάν υπάρχουν όπλα στην πολυκατοικία της οδού Υψηλάντου, θα είναι πιθανότατα στην αποθήκη.

 

Εν τω μεταξύ αίσθηση έχει προκαλέσει το γεγονός ότι ο Μαζιώτης και η σύντροφος του Πόλα Ρούπα, μαζί με το τετράχρονο παιδί τους έμεναν εδώ και περίπου ενάμιση χρόνο στην διπλανή πολυκατοικία από αυτήν που μένει ο πρώην υπαρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, αλλά κανείς από την φρουρά του ανώτατου αξιωματικού δεν είχε αντιληφθεί το παραμικρό

 

Να θυμίσουμε ότι ένταλμα συλλήψεως εκδόθηκε το πρωί της Παρασκευής και για έναν συνεργάτη του Μαζιώτη που εμπλέκεται σε δύο ληστείες, στην Ακράτα και τα Μέθανα, ενώ εμπλέκεται και στην υπόθεση της απαγωγής του επιχειρηματία Γ. Μυλωνά στη Θεσσαλονίκη το 2009

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.