ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αρνήθηκε να καταθέσει ο Νίκος Μαζιώτης - Δήλωσε "επαναστάτης"

14:06 - 19 Ιουλ 2014 | Ειδήσεις
Αρνήθηκε να καταθέσει ο Νίκος Μαζιώτης - Δήλωσε "επαναστάτης"
Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του "Επαναστατικού Αγώνα", καθώς η Αντιτρομοκρατική έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες συνεργών του Νίκου Μαζιώτη, ενώ ο ίδιος μεταφέρθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού.

Νωρίτερα, σήμερα, τον Μαζιώτη επισκέφθηκε στον "Ευαγγελισμό" ο 27ος τακτικός ανακριτής Πλημμελειοδικών Αθήνας, ώστε να πάρει κατάθεση.

Ωστόσο, ο Μαζιώτης αρνήθηκε να καταθέσει και το μόνο που δήλωσε στον ανακριτή, όταν ερωτήθηκε για το επάγγελμα του, ήταν πως είναι "επαναστάτης". Με γραπτό αίτημα του ζήτησε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο των φυλακών.

Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί τον οδήγησαν στο Εφετείο, όπου ο εισαγγελέας Εφετών εκτέλεσε το ένταλμα για την καταδίκη στην υπόθεση του "Επαναστατικού Αγώνα" (25ετή κάθειρξη κατά συγχώνευση και καταδίκη σε φυλάκιση 10 μηνών για παραβίαση των περιοριστικών όρων).

Μετά το Εφετείο οδηγήθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού.

 

Ο συνήγορός του, Σπύρος Φυτράκης, ζήτησε προθεσμία έως την ερχόμενη Δευτέρα ώστε να ενημερωθεί για τη δικογραφία. 

Εν τω μεταξύ, η Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες του Μαζιώτη και συνεργών του.

Σε αυτές απεικονίζεται και ο 35χρονος Γιώργος Πετρακάκος (το όνομα ανακοινώθηκε από την ΕΛ.ΑΣ.), ο οποίος, σύμφωνα με την Αστυνομία, συμμετείχε μαζί με τον Μαζιώτη σε ληστείες τραπεζών στα Μέθανα και την Ακράτα.

Τελευταία τροποποίηση στις 07:28 - 20 Ιουλ 2014
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.