ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πάνω από τη Συρία αντί της Ουκρανίας πέταξε αεροσκάφος της Malaysia Airlines

09:27 - 22 Ιουλ 2014 | Ειδήσεις
Πάνω από τη Συρία αντί της Ουκρανίας πέταξε αεροσκάφος της Malaysia Airlines
Το αεροσκάφος πέταξε χθες επάνω από τη Συρία για να αποφύγει τον εναέριο χώρο της Ουκρανίας μετά την τραγωδία της περασμένης εβδομάδας.

Η αεροπορική εταιρεία Malaysia Airlines επιβεβαίωσε την είδηση, τονίζοντας ότι η πορεία αυτή είναι σύμφωνη με τους διεθνείς κανόνες. Μετά την κατάρριψη του Boeing της Malaysia Airlines την Πέμπτη επάνω από την ανατολική Ουκρανία, δεκάδες αεροπορικές εταιρείες τροποποίησαν τα σχέδια πτήσης για να αποφύγουν την περιοχή κοντά στην ουκρανο-ρωσική μεθόριο.

Εν τω μεταξύ, η Ρωσία ζήτησε η έρευνα για την κατάρριψη της πτήσης MH17 να διεξαχθεί και να καθοδηγηθεί από την «διεθνή κοινότητα» και όχι από την Ουκρανία, όπως είπε η πρέσβειρα της χώρας στη Μαλαισία.

Στη Μαλαισία το «μαύρο κουτί», στην Ολλανδία οι σοροί των θυμάτων

Τα μαύρα κουτιά του αεροσκάφους, που θα μπορούσαν να παράσχουν πληροφορίες σχετικά με τις συνθήκες της αεροπορικής τραγωδίας στην ανατολική Ουκρανία, παραδόθηκαν από τους φιλορώσους αυτονομιστές σε αξιωματούχους της Μαλαισίας τα ξημερώματα.

Τέλος, το τρένο που μεταφέρει τουλάχιστον 280 από τα θύματα της συντριβής του αεροσκάφους της Malaysia Airlines αναχώρησε χθες και συνεχίζει να κινείται σήμερα με προορισμό το Χάρκοβο, όπου θα μεταφερθούν τα πτώματα για αναγνώριση.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.