ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΑΔΕΔΥ: Παναττική στάση εργασίας στο Δημόσιο

09:29 - 28 Ιουλ 2014 | Ειδήσεις
ΑΔΕΔΥ: Παναττική στάση εργασίας στο Δημόσιο
Για σήμερα Δευτέρα, από τις 11.00 το πρωί ως τη λήξη της βάρδιας.

Παναττική στάση εργασίας έχει κηρύξει για σήμερα η ΑΔΕΔΥ, λόγω της εκδίκασης της έφεσής της κατά της απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών για την απεργιακή κινητοποίηση κατά της αξιολόγησης.
Η κινητοποίηση θα ξεκινήσει στις 11 το πρωί και θα διαρκέσει έως το τέλος της βάρδιας, με την ΑΔΕΔΥ να καλεί όλους τους εργαζόμενους στο Δημόσιο Τομέα να έχουν ισχυρή παρουσία στο Εφετείο Αθηνών.

Στην ανακοίνωσή της, η ΑΔΕΔΥ μεταξύ άλλων επισημαίνει:

«Η ΕΕ της ΑΔΕΔΥ Έχοντας πλήρη συναίσθηση των τραγικών συνεπειών των προωθούμενων μέτρων για το Δημόσιο συνολικά, τους εργαζόμενους σε αυτό και τους πολίτες-χρήστες των Υπηρεσιών του, δηλώνει για ακόμα μία φορά την πρόθεση και απόφασή της για συνέχιση με όλες τις δυνάμεις και με όλες τις μορφές, του δίκαιου αγώνα των εργαζομένων στο Δημόσιο, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια για τη διασφάλιση των όρων και των προϋποθέσεων επιτυχούς έκβασής του. Συνεχίζουμε αταλάντευτα στο δρόμο του αγώνα, για τη μη εφαρμογή και την κατάργηση του Ν.4250. Συνεχίζουμε την Απεργία-Αποχή από τις διαδικασίες "αξιολόγησης".

»Δεδομένης δε, της σοβαρής πολιτικής σημασίας που έχει η δίκη της Δευτέρας 28/7/2014 (11.00 π.μ), οπότε και εκδικάζεται η Έφεση της ΑΔΕΔΥ κατά της Απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών (σχετικά με την απεργιακή κινητοποίηση ενάντια στην "αξιολόγηση" των δημοσίων υπαλλήλων) κηρύσσει Παναττική Στάση Εργασίας στο Δημόσιο από τις 11.00 π.μ. έως τη λήξη του ωραρίου και καλεί τους συναδέλφους με την ισχυρή τους παρουσία στο Εφετείο Αθηνών (Λουκάρεως 7) να διατρανώσουν την αντίθεσή τους και να καταδικάσουν τις επιλογές της Κυβέρνησης για ποινικοποίηση των εργατικών και συλλογικών αγώνων».

Τελευταία τροποποίηση στις 09:35 - 28 Ιουλ 2014
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.