ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Άνω-κάτω τα flows και οι τοποθετήσεις από τις νέες εντάσεις

Η αναζωπύρωση του ρωσο-ουκρανικού μετώπου αλλάζει τα πάντα στις αγορές

BNP Paribas: Η ανοδική αντίδραση στο EUR/USD είναι φυσιολογική καθώς οι επενδυτές έχουν πιέσει πολύ σχετικά με ένα QE από την επόμενη εβδομάδα, αλλά κάτι τέτοιο πραμγατικά δείχνει απίθανο.

Barclays: Η πτωτική κίνηση των αποδόσεων των αμερικανικών 10ετών έχει ήδη αρνητικές επιπτώσεις στο USD/JPY και επιβεβαιώνει τις ενδείξεις για μια διόρθωση στο δολάριο. Η Barclays βλέπει ως στόχο για το EUR/USD τα 1,3330.

Commerzbank: Σύμφωνα με το βιβλίο εντολών της τράπεζας η εικόνα στο EUR/USD είναι καλύτερη στη σημερινή συνεδρίαση. Η τράπεζα σημειώνει ότι στα 1,3200 υπάρχουν πολλοί αγοραστές που κινούνται μέχρι και τα 1,3260.

Commerzbank: Οι προσδοκίες για ένα QE από την ΕΚΤ και ο χαμηλός πληθωρισμός πιέζουν την ισοτιμία EUR/CHF. Για όσο διάστημα αυτό επιτρέπει στους κερδοσκόπους να τοποθετούνται με αυτό τον τρόπο, η άνοδος της ισοτιμίας θα είναι πολύ δύσκολη.

Barcalys: Σύμφωνα με το μοντέλο με το οποίο τοποθετείται στις ισοτιμίες, υπάρχει ένα νέο σήμα πώλησης για το δολάριο. Η Barcalys διατηρεί το short στο EUR/USD από τα 1,3280 με στόχο τα 1,2815 και stop loss στα 1,3438.

Nomura: Σύμφωνα με την κυματική ανάλυση της τράπεζας το EUR/USD θα μπορούσε να προχωρήσει σε μια ανοδική διορθωτική κίνηση με στόχο τα 1,3333.

SEB Group: Οι σταθερές πιέσεις στο EUR/CHF έχουν αυξήσει τις πιθανότητες για μια προσέγγιση του 1,2000 αλλά πάντα θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για μια κίνηση αντιστροφής τύπου “U”.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.