ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το φακελάκι πάει σύννεφο: 59χρονος γιατρός ζήτησε 1.000 ευρώ για να χειρουργήσει 20χρονο

09:34 - 04 Σεπ 2014 | Ειδήσεις
Το φακελάκι πάει σύννεφο: 59χρονος γιατρός ζήτησε 1.000 ευρώ για να χειρουργήσει 20χρονο
Από την Υποδιεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος συνελήφθη 59χρονος ιατρός, Διευθυντής κλινικής Δημόσιου Νοσοκομείου στη Θεσσαλονίκη. Ο 59χρονος ιατρός απαίτησε από νεαρό ημεδαπό το χρηματικό ποσό των (1.000) ευρώ, προκειμένου να τον χειρουργήσει.

Σε βάρος του γιατρού, σχηματίστηκε ποινική δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας, για δωροληψία υπαλλήλου και ψευδή βεβαίωση.

 

Η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε ύστερα από καταγγελία, σύμφωνα με την οποία ο συλληφθείς ιατρός απαίτησε από 20χρονο ημεδαπό την καταβολή του χρηματικού ποσού των χιλίων (1.000) ευρώ, για την πραγματοποίηση εγχείρησης στο παραπάνω Νοσοκομείο.

 

Σε προγραμματισμένη συνάντηση, την Τετάρτη το πρωί, στο γραφείο του ιατρού στο Νοσοκομείο, ο 20χρονος του παρέδωσε το προσημειωμένο χρηματικό ποσό των χιλίων (1.000) ευρώ, το οποίο βρέθηκε και κατασχέθηκε στην κατοχή του ιατρού, κατά την σύλληψη του από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος.

 

Ο συλληφθείς, με την ποινική δικογραφία, που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγείται την Πέμπτη στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

 

Υπενθυμίζεται ότι η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας είναι αρμόδια για τη διερεύνηση, εξιχνίαση και δίωξη υποθέσεων διαφθοράς, τόσο στο χώρο της Ελληνικής Αστυνομίας, όσο και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα.

 

Για καταγγελίες ανάλογων περιστατικών, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν, καθ' όλο το 24ωρο, στο τηλέφωνο 210 – 8779700 με την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.