ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Φραγή εξερχομένων κλήσεων σε κινητά του Δημοσίου

13:02 - 23 Σεπ 2014 | Ειδήσεις
Φραγή εξερχομένων κλήσεων σε κινητά του Δημοσίου
Τον κίνδυνο να μείνουν χωρίς τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες αντιμετωπίζουν πολλοί φορείς του Δημοσίου, οι οποίοι δεν έχουν συμμορφωθεί με την εντολή του υπουργείου Οικονομικών να καταχωρηθούν στο Μητρώο του Ενιαίου Συστήματος Πληρωμών.

Με στόχο να παρακολουθούνται οι δαπάνες του δημοσίου για τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες, όπως τα κινητά τηλέφωνα, το ΥΠΟΙΚ "μπλοκάρει" την πληρωμή λογαριασμών τηλεφωνίας φορέων του δημοσίου, στην περίπτωση που δεν υπάρξει απογραφή τους στο Ενιαίο Σύστημα Πληρωμών.

Η γενική γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων του ΥΠΟΙΚ δίνει προθεσμία μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου για να εγγραφούν στα μητρώα, ενώ, ήδη έχουν πάρει παράταση δύο μηνών.

Υπενθυμίζεται πως στη ΓΓΠΣ λειτουργεί από την 1η Μαΐου 2014, το Ενιαίο Σύστημα Πληρωμών (ΕΣΥΠ), με σκοπό την καταχώρηση και παρακολούθηση της εξόφλησης των δαπανών και τελών για τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες σε όλους τους φορείς της Γενικής Κυβέρνησης.

Μέχρι σήμερα έχουν καταχωρηθεί περίπου 330 από τους 1532 φορείς της Γενικής Κυβέρνησης, με τη σχετική προθεσμία να έχει λήξει από τις 31 Ιουλίου, ωστόσο δόθηκε επιπλέον δίμηνη παράταση μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου.

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις 15:42 - 23 Σεπ 2014
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.