ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Περαιτέρω αποδυνάμωση του AUD αναμένει η Societe Generale

Εκτιμά ότι μακροπρόθεσμα θα υπάρξουν ισχυρές πτωτικές πιέσεις στην ισοτιμία AUD/USD

Barclays: Υγιής η διόρθωση του δολαρίου έναντι του ευρώ και του AUD, με την τράπεζα να αναζητά στις πρόσφατες κινήσεις καλύτερα επίπεδα για νέες τοποθετήσεις.

Morgan Stanley: Αντικρουόμενες εμφανίζονται οι τελευταίες δηλώσεις των Ιαπώνωω αξιωματούχων για την αποδυνάμωση του γεν, με τον πρωθυπουργό της χώρας να δηλώνει ότι ένα ανίσχυρο γεν πιέζει τα νοικοκυριά και τις μικρές επιχειρήσεις, ενώ στοιχεία δείχνουν ότι οι κινήσεις του νομίσματος δεν έχουν τονώσει τις εισαγωγές. Η τράπεζα εκτιμά πιθανή μια βραχυπρόθεσμη διόρθωση προς τα επίπεδα του 106,80 και ενδεχομένως το 105,80.

Commerzbank: Οι σημερινές ομιλίες των μελών της Fed θα έχουν ιδαίτερο ενδιαφέρον μετά την πρόσφατη ανακοίνωση του ποσοστού ανεργίας κάτω από το 6%. Ιδιαίτρη έμφαση δίνεται στην ομιλία του Dudley, δεδομένης της προηγούμενης επιφυλακτικής στάσης του απέναντι στην πορεία της οικονομίας της χώρας.

Erste: Αναθεωρεί την εκτίμηση για τη βιομηχανική παραγωγή της Ουγγαρίας για το έτος στο 8,9% από 10,8% μετά τα απογοητευτικά στοιχεία του Αυγούστου και σημειώνει ότι η τελευταία ανακοίνωση αποτέλεσε αρνητική έκπληξη, καθώς τον ίδιο μήνα η αυτοκινητοβιομηχανία Audi ολοκλήρωσε την αύξηση της παραγωγής της στη χώρας, γεγονός που αναμενόταν να έχει επιδράσει θετικά στα στοιχεία.

Standard Bank: Οι δείκτες της τράπεζας διαμορφώνονται ουδέτεροι για το δολάριο. Παρόλα αυτά η τράπεζα διατηρεί θέσεις long στο δολάριο έναντι κάποιον βασικών νομισμάτων καθώς ακόμη δεν υπάρχουν ακόμη σαφείς ενδείξεις για συνέχιση των πιέσεων στο δολάριο.

Societe Generale: Μετά την ανακοίνωση της RBA ότι διατηρεί αμετάβλητα τα επιτόκια η τράπεζα εκτιμά ότι μακροπρόθεσμα η ισοτιμία AUD/USD θα οδηγηθεί προς τα επίπεδα του 0,8000 παρά την έλλειψη ενδιαφέροντος από τους πωλητές την παρούσα χρονική στιγμή.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.