ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Βιωματικό εργαστήριο για διαχείριση του stress σε στελέχη

10:47 - 16 Οκτ 2014 | Ειδήσεις
Βιωματικό εργαστήριο για διαχείριση του stress σε στελέχη
Στη διαχείριση του στρες και στην ανάπτυξη της ανθεκτικότητας μέσω της αξιοποίησης των δυνατών σημείων στοχεύει το Workshop «Stress & Resilience», που θα πραγματοποιηθεί από την OP Performance & Well-being την Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014.

Tο workshop είναι βιωματικό και απευθύνεται σε HRmanagers, στελέχη επιχειρήσεων και ιδιώτες που θέλουν να βρουν τρόπους αντιμετώπισης των δυσκολιών και του στρες. Να σημειωθεί πως ο αριθμός των συμμετεχόντων δεν πρέπει να ξεπερνά τα 12 άτομα.
Το βιωματικό εργαστήριο υιοθετεί μια ολιστική προσέγγιση, δίνοντας πρακτικά και διαφορετικού τύπου εργαλεία και μεθόδους άμεσα εφαρμόσιμα στην καθημερινότητα.
Επιπλέον, για πρώτη φορά χρησιμοποιείται στην Ελλάδα το εργαλείο the coaching game points of you που συνδυάζει τη φωτογραφία, την αφήγηση, το storytelling, τη γλώσσα, τις ερωτήσεις και το παιχνίδι.

Το workshop θα διεξαχθεί από την Ολγα Παπατριανταφύλλου, Executive & Leadership Coach και Ιδρύτρια & Managing Director της OP Performance & Well-being (OPpw), πιστοποιημένη στο Stress Management από την British Stress Consultancy. 

Αναφερόμενη στο σεμινάριο, η κα. Παπατριανταφύλλου δήλωσε: «Το workshop περιλαμβάνει ερωτηματολόγια, δραστηριότητες, cd, πλάνο δράσης σε συγκεκριμένους στόχους, επικέντρωση στα δυνατά σημεία (strengths). Οι συμμετέχοντες θα πάρουν πρακτικά εργαλεία όπως τρόποι χαλάρωσης, αποφυγή παγίδων σκέψεων, δημιουργία θετικών συναισθημάτων και χαρτογράφηση του κοινωνικού τους δικτύου».

Πληροφορίες για την OP Performance & Wellbeing

H OP Performance & Well-being (OPpw) δραστηριοποιείται στην παροχή υπηρεσιών ανάπτυξης και εκπαίδευσης Ανθρωπίνου Δυναμικού με εξειδίκευση στο Leadership Coaching και τοWell-being. Επιδιώκει δύο βασικούς στόχους που αφορούν τόσο τους οργανισμούς όσο και τους ανθρώπους που εντάσσονται σε αυτούς: τη βελτίωση της απόδοσης και τη προαγωγή του well-being(stress management, ανθεκτικότητα, wellnesscoaching). Οι υπηρεσίες της OPpw οργανώνονται σε 3 τομείς: Coaching, Wellness και Development.

 

- Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο www.oppw.gr, στο email: [email protected] και στο τηλέφωνο: 6944 441820.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.