ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τι περιμένουν οι μεγάλες τράπεζες από τη Fed;

Ταύτιση απόψεων για τη νομισματική της Fed, από τις μεγάλες επενδυτικές τράπεζες.

Barclays: Η Fed είναι πιθανό να ολοκληρώσει το QE σήμερα αλλά θα διατηρήσει τη φράση «αξιόλογο χρονικό διάστημα» και την άποψη ότι υπάρχει «σημαντική υπο-απασχόληση των παραγωγικών πόρων».

JPMorgan: Θα διατηρήσει τη φράση «αξιόλογο χρονικό διάστημα» διατηρώντας παράλληλα και τις επιφυλάξεις των μελών της FOMC. Πιθανό το σενάριο όπου η Fed θα δει σημαντική βελτίωση στον πληθωρισμό.

GoldmanSachs: Αναγνώριση των γενικότερων συνθηκών της παγκόσμιας οικονομίας, βελτίωση της ρητορικής σχετικά με την απασχόληση, μικρή αλλαγή στη φράση «αξιόλογο χρονικό διάστημα».

CreditSuisse: Πιθανή η μετακύλιση της πρώτης αύξησης των επιτοκίων προς τον Ιούνιο του 2015. Το QE θα ολοκληρωθεί όπως έχει ανακοινωθεί, η φράση «αξιόλογο χρονικό διάστημα» θα διατηρηθεί. Πιθανή βελτίωση στη ρητορική.

RBS: Αυξημένη αναφορά στις ανησυχίες για την παγκόσμια οικονομία, ολοκλήρωση του QE, διατήρηση της φράσης «αξιόλογο χρονικό διάστημα» και αναφορά στη μη αποτελεσματική χρήση του παραγωγικού δυναμικού. Στις αρχές του 2016 η πρώτη αύξηση επιτοκίων.

BofAMerrill: Ολοκλήρωση του QE, διατήρηση της φράσης «αξιόλογο χρονικό διάστημα» και αναφορά στη μη αποτελεσματική χρήση του παραγωγικού δυναμικού. Πιθανή επιφύλαξη για το χαμηλό πληθωρισμό.

DeutscheBank: Ολοκλήρωση του QE, καμία μεταβολή στη ρητορική.

BNP: Διατήρηση της φράσης «αξιόλογο χρονικό διάστημα» και επανάληψη ότι η νομισματική πολιτική εξαρτάται από τα macro.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.