ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η σημερινή στρατηγική για την αγορά Forex

Καλύτερα επίπεδα για νέες τοποθετήσεις περιμένουν οι traders.

UBS FX trading Desk

EUR/USD: Τα flows της ισοτιμίας δεν παρέχουν μια ξεκάθαρη εικόνα και φαίνεται ότι θα υπάρξει μια άνευρη συνεδρίαση. Η UBS προτιμά τις πωλήσεις εκτιμώντας ότι οι traders δεν θα πρέπει να τρομάξουν από μια άνοδο 40-50 pips.

USD/CHF: Η ισοτιμία κινείτα σταθεροποιητικά. Αν και το δολάριο εξακολουθεί να παραμένει ισχυρό, η UBS περιμένει καλύτερα επίπεδα για τοποθετήσεις. Νέες αγορές θα πραγματοποιήσει στα 0,9600 με στόχο αρχικά την αντίσταση στα 0,9690. Όσον αφορά το EUR/CHF δεν αναμένει διάσπαση του 1,2050.

GBP/USD: Η UBS εκτιμά ότι η πτώση θα συνεχιστεί και προτιμά να πουλάει στις ανοδικές αντιδράσεις προς τα 1,6020-30 με το stop loss πάνω από τα 1,6050 και το στόχο στα 1,5900.

USD/JPY: Η ισοτιμία εμφανίζει τις πρώτες ενδείξεις profit taking μετά από το ράλι των 500 pips. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η ισοτιμία θα κινηθεί υψηλότερα αλλά αναμένει χαμηλότερα επίπεδα για ιδανικότερα long.

AUD/USD: Ο σημερινός διπλός πυθμένας στην ισοτιμία οδηγεί τη UBS σε κλέισιμο μερικών θέσεων short και περιμένει να ξαναπουλήσει είτε κάτω από τα 0,8640 είτε στα 0,8800.

Χρυσός: Η UBS δεν ανησυχεί για τις όποιες ανοδικές αντιδράσεις και περιμένει ακόμα χαμηλότερα επίπεδα. Θα πουλήσει και πάλι στα $1.175-80 με στόχο τα $1.130.


 ΑΝΖ: Η ισοτιμία βρήκε στήριξη στην απόφαση της RBA να διατηρήσει αμετάβλητα τα επιτόκια, με την κεντρική τράπεζα να εκδηλώνει την πρόθεσή της για διατήρηση των επιτοκίων στα ίδια επίπεδα και το προσεχές διάστημα.

Barclays: Το sell off στο πετρέλαιο αναμένεται να πιέσει περαιτέρω το CAD, με την τράπεζα να εκτιμά ότι η ισοτιμία USD/CAD μπορεί να κινηθεί προς τα επίπεδα του 1,1600.

BofAML: Εκτιμά ότι η κεντρική τράπεζα της Ουγγαρίας δε θα προχωρήσει σε μείωση των επιτοκίων ακόμη κι αν η αναθεώρηση των προβλέψεων του πληθωρισμού είναι χαμηλότερα.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.