ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Barclays: Τα μέτρα που έχει λάβει η ΕΚΤ δεν είναι αρκετά

Πότε αναμένει την ανακοίνωση του QE από την ΕΚΤ η τράπεζα

Barclays: Εκτιμά ότι τα προγράμματα που έχει ανακοινώσει η ΕΚΤ δε θα είναι επαρκή για να επιτύχει τους στόχους που έχει θέσει η κεντρική τράπεζα, αναγκάζοντάς την να προχωρήσει σε QE στις αρχές του 2015.

StandardBank: Η υποτίμηση στο ρούβλι συνεχίζεται και πλέον έχει φτάσει σε ανησυχητικά επίπεδα και η απουσία της CBR πιθανό να έχει να κάνει με τη γενικότερη ενίσχυση του δολαρίου, καθώς είναι πιθανό η κεντρική τράπεζα να έχει αποφασίσει ότι είναι μάταιο να προσπαθήσει να υπερασπιστεί το νόμισμα έναντι μιας τόσο ισχυρής δυναμικής.

ErsteBank:Μειώνει την εκτίμησή της για τη βιομηχανική παραγωγή της Ουγγαρίας σε 8,5% από 8,9% και 10,8% προηγουμένως.

Danske: Η χθεσινή ομιλία του επικεφαλής της ΕΚΤ πίεσε περαιτέρω το ευρώ, στέλνοντας την ισοτιμία EUR/DKK στα χαμηλότερα επίπεδα από το 2012, αυξάνοντας τις πιέσεις προς την κεντρική τράπεζα της Δανίας να παρέμβει.

Nordea: Το περιβάλλον αβεβαιότητας αναμένεται να εξακολουθήσει να πιέζει το ZAR, το οποίο ήδη βρίσκεται σε χαμηλά 5 εβδομάδων έναντι του δολαρίου μετά την υποβάθμισητης πιστοληπτικής ικανότητας της χώρας από τη Moody’s.Η τράπεζα διατηρεί την εκτίμησή της για την ισοτιμία στο 11,50 για το τρίμηνο.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.