ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Θύμα απαγωγής η ανιψιά του προέδρου του Αστέρα Τρίπολης

18:24 - 09 Νοε 2014 | Ειδήσεις
Θύμα απαγωγής η ανιψιά του προέδρου του Αστέρα Τρίπολης
Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια 27χρονης φοιτήτριας που είχε απαχθεί από αγνώστους και αφέθηκε ελεύθερη στην Κυψέλη μετά την καταβολή λύτρων.

Πρόκειται για την Βαρβάρα, ανιψιά του προέδρου του Αστέρα Τρίπολης Γιάννη Καϋμενάκη. Η νεαρή είχε πέσει θύμα απαγωγής τη νύχτα της 31ης Οκτωβρίου, όταν άγνωστοι δράστες την άρπαξαν από το κέντρο της Αθήνας με ένα βαν.

Μία γειτόνισσα της 27χρονης, αυτόπτης μάρτης, περιέγραψε το περιστατικό: «Σταμάτησε ένα βανάκι, πετάχτηκαν έξω τέσσερα άτομα και άρπαξαν την κοπέλα. Εκείνη φώναζε "βοήθεια-βοήθεια" και οι τέσσερις την τραβούσαν με το ζόρι για να τη βάλουν μέσα. Ήταν νύχτα, γύρω στις 8:30 το βράδυ».

Στη συνέχεια οι δράστες επικοινώνησαν με τους δικούς της και ζήτησαν λύτρα. Το αρχικό ποσό που ζήτησαν ήταν 10 εκατομμύρια ευρώ. Τελικά, μετά από μαραθώνιες διαπραγματεύσεις, οι απαγωγείς συμφώνησαν να αφήσουν ελεύθερη την κοπέλα με την καταβολή λύτρων ύψους 82.000 ευρώ.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι απαγωγείς ήρθαν σε επαφή με την οικογένεια της 27χρονης με χειρόγραφο σημείωμα, γραμμένο κατά πάσα πιθανότητα από την ίδια την κοπέλα. Το γεγονός αυτό, εκτός του ότι έδινε οδηγίες για την παράδοση των λίτρων, ήταν και ένας τρόπος για να πειστούν οι γονείς της πως το κορίτσι ήταν καλά στην υγεία του.

Έπειτα από διαπραγματεύσεις της οικογένειας – υπό την καθοδήγηση της αστυνομίας – συμφωνήθηκε να πληρωθούν στους δράστες συνολικά 82.500 ευρώ. Ο πατέρας της 27χρονης παρέδωσε τα χρήματα το βράδυ του Σαββάτου κοντά στο Ολυμπιακό Στάδιο στο Μαρούσι και νωρίς το πρωί της Κυριακής η 27χρονη Βαρβάρα αφέθηκε ελεύθερη στην Άνω Κυψέλη.

Η κοπέλα αφέθηκε ελεύθερη τις πρωινές ώρες στην περιοχή της Κυψέλης αφού πρώτα η οικογένεια της κατέβαλε τα λύτρα που οι δράστες απαιτούσαν.


Το περιστατικό της απαγωγής δεν είχε γίνει γνωστό και αποκαλύφθηκε όταν οι απαγωγείς απελευθέρωσαν την 27χρονη.


Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών.

Τελευταία τροποποίηση στις 21:22 - 09 Νοε 2014
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.