ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νέο κύμα κακοκαιρίας - Έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ

15:25 - 12 Νοε 2014 | Ειδήσεις
Νέο κύμα κακοκαιρίας - Έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες, σε όλη τη χώρα προβλέπει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία με έκτακτο δελτίο της.

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα θα εκδηλωθούν από τις πρώτες νυχτερινές ώρες της Τετάρτης, από τα βορειοδυτικά και βαθμιαία την Πέμπτη, και την Παρασκευή, θα επεκταθούν και στην υπόλοιπη χώρα.

Συγκεκριμένα:

Την Πέμπτη θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές αρχικά στη δυτική Ελλάδα (κυρίως στα νησιά του Ιονίου) και βαθμιαία μέχρι το τέλος της ημέρας στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, τις ανατολικές Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα.

Την Παρασκευή, τα φαινόμενα θα επηρεάσουν αρχικά σχεδόν ολόκληρη τη χώρα αλλά σταδιακά θα ασθενήσουν πρώτα στα δυτικά και μέχρι αργά τη νύχτα και στις υπόλοιπες περιοχές.

Σε αυξημένη ετοιμότητα βρίσκονται οι δήμοι, οι περιφέρειες και οι εμπλεκόμενες κρατικές υπηρεσίες μετά από ενημέρωση της γενικής γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, προκειμένου να αντιμετωπίσουν άμεσα τις επιπτώσεις από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων.

Παράλληλα, η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, μεριμνώντας για τη λήψη μέτρων αυτοπροστασίας από κινδύνους που προέρχονται από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων.

Κάλεσμα στους βουλευτές να καταψηφίσουν το νομοσχέδιο του υπουργείου οικονομικών το οποίο προβλέπει μεταξύ άλλων κούρεμα στα αναδρομικά που θα λάβουν οι δικαστές, απευθύνουν οι δικαστικές ενώσεις.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.