ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ανέβαλε όλα τα πρωταθλήματα η ΕΠΟ μετά τον ξυλοδαρμό του Χ. Ζωγράφου

19:44 - 14 Νοε 2014 | Ειδήσεις
Ανέβαλε όλα τα πρωταθλήματα η ΕΠΟ μετά τον ξυλοδαρμό του Χ. Ζωγράφου
Την αναβολή όλων των εθνικών πρωταθλημάτων, επαγγελματικών και ερασιτεχνικών, αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας σε έκτακτη συνεδρίασή του.

Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας δεν θα ορίζει διαιτητές ούτε στις επαγγελματικές ούτε στις ερασιτεχνικές κατηγορίες στην παρούσα φάση, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τον χθεσινοβραδινό ξυλοδαρμό του αναπληρωτή προέδρου της ΚΕΔ, Χριστόφορου Ζωγράφου.

Ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΕΔ δέχθηκε αργά το βράδυ της Πέμπτης, μαφιόζικη επίθεση από δύο αγνώστους που τον έστειλαν στο νοσοκομείο με διάσειση.

Οι άγνωστοι που επέβαιναν σε μηχανή του είχαν στήσει καρτέρι στον Κολωνό και μόλις τον αντίκρισαν του επιτέθηκαν και φέρεται να τον χτύπησαν με ρόπαλο στο κεφάλι!

Ο πρώην διεθνής διαιτητής μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό για τις πρώτες βοήθειες όπου διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί διάσειση.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε, το διοικητικό συμβούλιο της Football League, καταδίκασε την επίθεση κατά του αναπληρωτή προέδρου της ΚΕΔ, Χριστόφορου Ζωγράφου και του ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση.

Τελευταία τροποποίηση στις 21:40 - 14 Νοε 2014
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.