ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εισαγγελική έφοδος στο σπίτι και το γραφείο του Θ. Λιακουνάκου

00:11 - 15 Νοε 2014 | Ειδήσεις
Εισαγγελική έφοδος στο σπίτι και το γραφείο του Θ. Λιακουνάκου
Έφοδο στο γραφείο και στο σπίτι του επιχειρηματία Θωμά Λιακουνάκου πραγματοποίησε η επίκουρη εισαγγελέας Διαφθοράς, κυρία Πόπη Παπανδρέου συνοδευόμενη από άνδρες της Οικονομικής Αστυνομίας.

Οι εισαγγελικές αρχές εξέδωσαν ένταλμα κατ' οίκον  έρευνας για ανεύρεση αποδεικτικών στοιχείων για τα εγκλήματα:


- της ενεργητικής δωροδοκίας και
- της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα.

Οι αστυνομικοί είχαν εντολή να «ξεσκονίσουν» τα αρχεία του επιχειρηματία και να αναζητήσουν έγγραφα που αφορούν σε προμήθειες εξοπλιστικών προγραμμάτων από το 1998 μέχρι και σήμερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα έγγραφα τα οποία κατασχέθηκαν από τους χώρους του επιχειρηματία αφορούσαν κυρίως τις έρευνες της Δικαιοσύνης για τις υπεράκτιες εταιρίες που αποδίδονται στον επιχειρηματία και οι οποίες εμπλέκονται σε εξοπλιστικά προγράμματα.

Ο γνωστός επιχειρηματίας μπήκε στο μικροσκόπιο των αρχών καθώς φέρεται να ελέγχεται για ενεργητική δωροδοκία και ξέπλυμα μαύρου χρήματος, αδικήματα που αφορούν υποθέσεις εξοπλιστικών προγραμμάτων από το 1998 μέχρι σήμερα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Θωμάς Λιακουνάκος έχει απολογηθεί κατηγορούμενος για την υπόθεση του  εξοπλιστικού προγράμματος «Ηλεκτρονικός Πόλεμος» και έχει  αφεθεί ελεύθερος με  εγγύηση 300.000 ευρώ και απαγόρευση εξόδου από την χώρα.


Σύμφωνα με πληροφορίες, η Οικονομική Αστυνομία πραγματοποίησε εφόδους σε σπίτια και γραφεία και άλλων προσώπων που βρίσκονται στο στόχαστρο των αρχών καθώς φέρονται να εμπλέκονται με «μίζες» σε υποθέσεις εξοπλιστικών.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.